Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

WEBOLDALUNK TELESEN MEGÚJULT!

2021.06.19.

MEGÚJULTUNK! ÁTALAKULTUNK! ÚJBÓL VÁRUNK!

Partnerünkhöz, a ProteinSupp®-hoz hasonlóan webáruházunk azért jött létre, hogy az emberek számára biztosítani tudjuk a leghatékonyabb és egyben legbiztonságosabb sportteljesítmény fokozását segítő készítményeket, amelyek kimondott ritkaságok itthon, de még az európai piacon is.

Több cég termékeit forgalmazzuk:

- Az első a REDCON1™, amely az Egyesült Államokban jelenleg az egyik legnagyobb étrend-kiegészítő céggé nőtte ki magát csupán 3 év alatt. Többször kapta már meg az "év márkája", a "legeladottabb márka" és a "legjobb pre-workout termék" címeket is. Természetesen mi kiválogattuk a termékeik közül a legjobbakat és azokat hoztuk el nektek! Izomépítés, Zsírégetés, Brutális Pörgetés, a termékeik között van ezekre megoldás.

- A második a a RICH PIANA 5% NUTRITION™, amely a legendás Rich Piana testépítő nevéhez fűződik. Jelenleg csak nálunk kapható Magyarországon a Bigger By The Day brutális izomépítő készítményük amely az egyik legerősebb legális izomépítő termék manapság. Ugyancsak elhoztuk tőlük a legütősebb kreatin-mátrixot és a leghatékonyabb máj-vese-szív védő készítményt, és természetesen tervben van még jó pár különlegesség amelyeket hamarosan ugyancsak forgalmazni fogunk.

- A harmadik a PROJECTX™, amely egy új márka Írországból, és habár csak egy éve kerültek bele a tápkieg üzletbe, amit eddig összehoztak az kimondottan brutális. Extrém szintű tesztoszteron fokozásra, izomépítésre és fenomenális edzésekre is van megoldásuk.

- A negyedik a QUAMTRAX NUTRITON™, amely már a 90-as évek óta készíti a jobbnál jobb és a finomabbnál finomabb készítményeket és azóta világ szinten ismerté vált.
Tőlük szereztük be a legfinomabb és egyben legtisztább tejsavó izolátum fehérjét, a legösszetettebb tengeri hal kollagén készítményt és az egyik legkoncentráltabb zöld tea kivonatot is.

- Az ötödik az APPLIED NUTRITION™, amely az Egyesült Királyságban és Europában is gyorsan növekvő több díjat nyert cég. Jellemző rájuk, hogy több laborral vizsgáltatják be termékeiket, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsák. Nekik köszönhetően árusíthatjuk a legösszetettebb aminosav-készítményeket, az egyik legegyedibb tejsavó fehérjét, és egy brutálisan komplex multivitamint is ami ráadásul vegán barát.

- A hatodik a SCULPT, amely jelenleg piacvezető a topikális zsírégetők terén. Megannyi zsírégető krém és gél létezik már manapság, de a SCULPT™ az amelyik kimondottan hatékony termékeket gyárt ezen a téren. Zsírégető géleik nem csak látványos alakformálást kínálnak férfiaknak és nőknek egyaránt, de ugyancsak kimondottan bőr feszesítő és bőr minőségét javító hatással is bírnak.

vissza