PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

Rólunk - About Us

Webáruházunk azért jött létre, hogy az emberek számára biztosítani tudjuk a leghatékonyabb és egyben legbiztonságosabb legális izomépítő készítményeket.

Megannyi olyan speciális termékkel dolgozunk melyeket a legtöbb ember egyenlőre nem ismer, de angliában és amerikában már nagyon elterjedtek a sportolók körében. 

2 cég termékeit forgalmazzuk:

- Az első a MUSCLE RAGE™, mely kimondottan olyan termékekkel foglalkozik melyeknek a teljesítmény fokozó hatása gyorsan érezhető. Nekik köszönhetően mindenki számára biztosítani tudjuk a legkomolyabb tesztoszteron fokozó készítményeket, mint például a KING TEST, ANNIHILATE, és a REGENERATE. Emellett pedig a mai napig az ő Laxogenin készítményük, a NATTYBOL, a legtisztább és egyben legmagasabb dózísú fehérjeszintézist fokozó izomépítő készítmény.

- A második a GERMAN PHARMA™ mely hasonlóan a Muscle Rage-hez kimondottan a mellékhatásoktól mentes izomépítő készítményekre szakosodott. Nekik köszönhetően mindenki számára biztosítani tudjuk a már jól bevált MK ULTRA (MK677), LGD ULTRA (LGD4033), OSTA MAX (OSTARINE) és az EPI ULTRA (EPICATECHIN) készítményeket is. Nagy sikert arató készítményük a CARDIO MAX hamar sokak kedvencévé vált, mert 5 különböző természetes hatóanyagávál olyan anabolikus mátrixot alkot amely gyorsan eredményez látványos változást erőben, állóképességben és fizikális megjelenésben is.

Mi úgy gondoljuk, hogy a MUSCLE RAGE™-nek és a GERMAN PHARMA™-nak köszönhetően mindenki lemondhat a szteroidok használatáról, mert termékeik mellékhatások nélkül segítenek felgyorsítani az izomépítést, fokozzák az erőt és az állóképességet is.Fizetési lehetőségeink:

- BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Az OTP SIMPLE PAY online fizetési lehetőség által. 
Ha ezt a fizetési opciót választod a Simple Pay átírányít majd az ő weboldalukra, mely 100%-osan biztonságos, így kártya adataidat nem nálunk kell majd megadnod.- BANKSZÁMLÁRA TÖRTÉNŐ ÁTUTALÁS:
Miután leadtad a rendelésed és a banki előre utalást válaszottad, ezután a saját bankodnál kell majd elintézned az átutalást, melyet megtehetsz online, a bankod weboldalán, az applikációjukon is, vagy személyesen a bankodban is.
Ez ugyancsak 100%-osan biztonságos, mivel te intézed a dolgokat a saját fiókodban, nem kell megadnod semmilyen ismeretlen weboldalon bármiféle bankszámla információt.


- UTÁNVÉTES FIZETÉS:
Fizetés átvételkor a GLS futárnak készpénzben.Kiszállítás:
GLS Futárszolgálat által küldjük ki a megrendelt termékeket.
Csomagszámot és linket a csomagkövetéshez minden kliensünknek küldünk miután a megrendelt terméket átadtuk a futárnak.