Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

Rólunk

MEGÚJULTUNK! ÁTALAKULTUNK! ÚJBÓL VÁRUNK!

Partnerünkhöz, a ProteinSupp®-hoz hasonlóan webáruházunk azért jött létre, hogy az emberek számára biztosítani tudjuk a leghatékonyabb és egyben legbiztonságosabb sportteljesítmény fokozását segítő készítményeket, amelyek kimondott ritkaságok itthon, de még az európai piacon is.

Több cég termékeit forgalmazzuk:

- Az első a REDCON1™, amely az Egyesült Államokban jelenleg az egyik legnagyobb étrend-kiegészítő céggé nőtte ki magát csupán 3 év alatt. Többször kapta már meg az "év márkája", a "legeladottabb márka" és a "legjobb pre-workout termék" címeket is. Természetesen mi kiválogattuk a termékeik közül a legjobbakat és azokat hoztuk el nektek! Izomépítés, Zsírégetés, Brutális Pörgetés, a termékeik között van ezekre megoldás.

- A második az APPLIED NUTRITION™, amely az Egyesült Királyságban és Europában is gyorsan növekvő több díjat nyert cég. Jellemző rájuk, hogy több laborral vizsgáltatják be termékeiket, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsák. Nekik köszönhetően árusíthatjuk a legösszetettebb aminosav-készítményeket, az egyik legegyedibb tejsavó fehérjét, és egy brutálisan komplex multivitamint is ami ráadásul vegán barát.

- A harmadik a ZOOMAD LABS™, amely egy új márka Spanyolországból, és habár csak egy éve kerültek bele a tápkieg üzletbe, amit eddig összehoztak az kimondottan brutális. Extrém szintű tesztoszteron fokozásra és a fenomenális edzésekre is van megoldásuk.

- Az negyedik a QUAMTRAX NUTRITON™, amely már a 90-as évek óta készíti a jobbnál jobb és a finomabbnál finomabb készítményeket és azóta világ szinten ismerté vált.
Tőlük szereztük be a legfinomabb és egyben legtisztább vegán fehérjét, a legösszetettebb tengeri hal kollagén készítményt és az egyik legkoncentráltabb zöld tea kivonatot is.

- Az ötödik a RICH PIANA 5% NUTRITION™, amely a legendás Rich Piana testépítő nevéhez fűzödik. Jelenleg a legütősebb kreatin-mátrixot és a leghatékonyabb máj-vese-szív védő készítményt tudtuk tőlük beszerezni, de tervben van még jó pár különlegesség amelyeket hamarosan forgalmazni fogunk ugyancsak.

- A hatodik a SCULPT, amely jelenleg piacvezető a topikális zsírégetők terén. Megannyi zsírégető krém és gél létezik már manapság, de a SCULPT™ az amelyik kimondottan hatékony termékeket gyárt ezen a téren. Zsírégető géleik nem csak látványos alakformálást kínálnak férfiaknak és nőknek egyaránt, de ugyancsak kimondottan bőr feszesítő és bőr minőségét javító hatással is bírnak.


Fizetési lehetőségeink:

- BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Az OTP SIMPLE PAY online fizetési lehetőség által. 
Ha ezt a fizetési opciót választod a Simple Pay átírányít majd az ő weboldalukra, mely 100%-osan biztonságos, és így kártya adataidat nem is nálunk kell majd megadnod.


- BANKSZÁMLÁRA TÖRTÉNŐ ÁTUTALÁS:
Miután leadtad a rendelésed és a banki előre utalást válaszottad, ezután a saját bankodnál kell majd elintézned az átutalást, melyet megtehetsz online, a bankod weboldalán, az applikációjukon is, vagy személyesen a bankodban is.
Ez ugyancsak 100%-osan biztonságos, mivel te intézed a dolgokat a saját fiókodban, nem kell megadnod semmilyen ismeretlen weboldalon bármiféle bankszámla információt.

- FIZETÉS ÁTVÉTELKOR (UTÁNVÉTES FIZETÉS)
Abban az esetben ha készpénzben fizetnél, választhatod a "Fizetés Átvételkor" opciót, így a GLS futár érkezésekor tudsz majd készpénzben fizetni.