Termékkategóriák

Kategóriák

A

B

C

D

C

M

  • SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉS TERVEK ÉS ÉTRENDEK
  • PROTEINSUPP® WEBÁRUHÁZ

Rólunk

Weboldalunk átalakult és azzal a céllal megújult, hogy az emberek számára hatékony tanácsokat és ötleteket nyújtson a fitnesz, testépítés, és az egészséges életmód témaköreiben.

Nálunk megannyi hasznos cikket találhatsz különböző edzés típusokról, edzéstervekről, étrendekről, étrend-kiegészítőkről, speciális készítményekről és megannyi hatóanyagról amelyekről a fitnesz témakörben gyakran szó esik.
A legtöbb cikkünk ingyenesen megtekinthető bárki számára.

Azoknak akik ennél azonban többre vágynak különböző idővallumú komplex edzés és étrend terveket is biztosítunk, amelyek itt találhatóak meg: TERMÉKEINK .

Mindemellett több személyi edzővel is partnerségben állunk, így ha szükséged van egy hozzáértő segítségére amikor edzel, akkor arra is megoldást találhatsz nálunk. Ajánlott személyi edzőinket itt találhatod meg: SZEMÉLYI EDZŐINK .

Az eddig forgalmazott étrendkiegészítőket és testépítő készítményeket továbbra is megtalálhatjátok partnerünknél a WWW.PROTEINSUPP.COM webáruházon.

Fizetési lehetőségeink:

- BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Az OTP SIMPLE PAY online fizetési lehetőség által. 
Ha ezt a fizetési opciót választod a Simple Pay átírányít majd az ő weboldalukra, mely 100%-osan biztonságos, és így kártya adataidat nem is nálunk kell majd megadnod.


- BANKSZÁMLÁRA TÖRTÉNŐ ÁTUTALÁS:
Miután leadtad a rendelésed és a banki előre utalást válaszottad, ezután a saját bankodnál kell majd elintézned az átutalást, melyet megtehetsz online, a bankod weboldalán, az applikációjukon is, vagy személyesen a bankodban is.
Ez ugyancsak 100%-osan biztonságos, mivel te intézed a dolgokat a saját fiókodban, nem kell megadnod semmilyen ismeretlen weboldalon bármiféle bankszámla információt.

- FIZETÉS ÁTVÉTELKOR (UTÁNVÉTES FIZETÉS)
Abban az esetben ha készpénzben fizetnél, valamint ha kinyomtatva szeretnéd megkapni az edzés és étrend tervedet választhatod a "Fizetés Átvételkor" opciót, így a GLS futár érkezésekor tudsz majd készpénzben fizetni.

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com
Telefon: +36 30 63 61 858

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 11-17 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 11-17 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 11-17 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség