Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

100% GLUTAMINE 500g - Tiszta L-Glutamin Por

100% GLUTAMINE 500g - Tiszta L-Glutamin Por
100% GLUTAMINE 500g - Tiszta L-Glutamin Por
Értékelés:

Cikkszám: 100% Glutamine - 0,5KG - Quamtrax Nutrition

100% GLUTAMINE.
Tiszta L-Glutamin Por.

500g - 100 adag.

Védi az Izomzatot.
Fokozza a Regenerációt.
Csökkenti a Fáradtságot.
Elősegíti az Izomrostok Épülését.

Tiszta, 100%-os L-Glutamin por ami egy alap kiegészítő a sportolók számára, mivel megannyi jó hatással bír az izomzatra és az immunrendszerre is egyaránt. Egy kiváló párosítást alkot a BCAA-kkal.

Az L-Glutamin 60%-át teszi ki az izmokban megtalálható aminosavak tartalmának. Így érthető hogy használata nagyban segíthet a regenerálódásban, a gyorsabb fejlődésben, illetve az izmok erejének megnövelésében. Fokozza a regenerációs folyamatokat, a fehérjeszintézist, így hozzájárulva az izomnövekedéshez és a teljesítmény fokozásához.
A tanulmányokban kimutatták hogy nagyon jó hatással van az emésztésre is, illetve a sérülések utáni gyógyulást is felgyorsíthatja.


Összetevők egy adagban (4 tabletta): 100% L-Glutamin.
5000mg L-Glutamin.

Adagolási javaslat:
Napi 1 - 2 adag (igénytől függően) edzés közben, vagy edzés után, vagy lefekvés előtt közvetlenül. 1 adag 5g, azaz 1 adagolókanálnyi mennyiség.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz allergiás reakciót keltő összetevőt.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 5 990 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!