Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

PCT ME™ - AKCIÓ! - Felgyorsult Izomépítés & Tesztoszteron Fokozás

PCT ME™ - AKCIÓ! - Felgyorsult Izomépítés & Tesztoszteron Fokozás
PCT ME™ - AKCIÓ! - Felgyorsult Izomépítés & Tesztoszteron Fokozás
Értékelés:

Cikkszám: Pctme - Anabolic PCT - Test Booster - Muscle Builder

PCT ME™.   Most 3000 Ft Kedvezménnyel!
Fokozott Tesztoszteron & Izomépítés.

60 Kapszulás Kiszerelés.

Magasabb Tesztoszteron Szint.
Optimalizált Kortizol Szint.
Fokozott Izomépítés.
Jobb Állóképesség.
Erősebb Immunrendszer.

A PCT ME egyszerre fokozza az aktív-tesztoszteront, a fehérjeszintézist, a regenerációt, a libidót, az erőt és az állóképességet is, miközben optimalizálja a kortizolt, a stresszt, az ösztrogént és a dht-t szinteket is.

Ezáltal több oldalról felgyorsítja az izomépítő és zsírégető folyamatokat.
Mindemellett pedig az immunrendszert is erősíti.

Az összetevőkről egy adagban (2 kapszula):

Divanillyltetrahydrofuran (200mg): Egy speciális növényi lignán (polifenol származék) melyről több tanulmány is bízonyította, hogy képes hatékonyan fokozni a szabad tesztoszteron szintjét (az aktív tesztoszteron), miközben segít enyhén csökkenteni az ösztrogén és a dht szinteket is. A magasabb tesztoszteron-szint közvetlenül hozzájárul az izomépítéshez, az alacsonyabb ösztrogén szint szárazabb külsőt eredményez kevesebb vízvisszatartással, az alacsonyabb dht (dihidrotesztoszteron) szint jó hatással van a prosztatára és a hajhagymákra is.

5A-Hydroxy-Laxogenin (100mg): Képes 200%-os fehérje szintézist eredményezni, emiatt szó szerint megduplázza a fehérjék beépülését az izomzatba. Felgyorsítja a regenerációs folyamatokat is, így az edzések utáni izomláz is ritkább a használata mellett. Fokozza a nitrogén-oxid termelést is, így az állóképesség javulásához is nagyban hozzájárul. Kortizol csökkentő hatással is bír, így kimondottan csökkenti a stresszt és közvetetten javíthatja hormonháztartást, férfiak esetében a tesztoszteron termelését is. Ráadásul erős antioxidáns és gyulladás csökkentő hatása is van, így ennek köszönhetően segíthet az ízületi gyulladások megszűntetésében is.

20-Hydroxy-Ecdysone (50mg): Izomépítő hatással bír mivel hatékonyan fokozza a fehérjeszintézist, azaz a fehérjéknek az izmokban történő beépülését. Emellett ráadásul fokozza a libidót, az energiaszintézist, immunerősítő, valamint jótékony hatással van a szív és érrendszerre is. 

Ashwagandha Extract (300mg): Általánosan 17%-al fokozza a tesztoszteront, 36%-al a luteinizáló hormont, és 167%-al a sperma termelést. Hatékonyan csökkenti a streszt és a kortizol szintet együttesen, amely jobb hangulatot és gyorsabb zsírégetést is eredményez. Fokozza az állóképességet, stimuláns mentesen energizál, erősíti az immunrendszert és erős antioxidáns hatása van, így tehát örgedésgátló hatással is bír.

Zinc (13mg): Fontos ásványi anyag a megfelelő tesztoszteron és sperma termeléshez, valamint megannyi immunerősítő és létfontosságú feladathoz is szükséges az emberi testben.

Vitamin B12 (3mg): Fontos vitamin a megfelelő idegrendszerhez és energiaszintézishez, valamint több immunerősítő és létfontosságú feladathoz is szükséges az emberi testben.

Vitamin C (80mg): Létfontosságú vitamin az emberi testben amelynek kimondott immunerősítő hatása van.


Adagolási javaslat: 
Napi 2 kapszula fehérjedús vacsora előtt közvetlenül. 3 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékkel!

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 17 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#3 - Péter2022.05.07. 21:21

Szépen fokozta az erőmet, állóképességemet és a libidómat is! Jobb a hangulatom és a közérzetem is amióta szedem.

#2 - Balázs2022.01.14. 14:23

Azt eredményezte amit elvártam. Érezhetően fokozta a tesztoszteron szintemet a libidómmal együtt miközben látványosan pakolt is rám izmot. Több az erőm és jobb az állóképességem is, úgyhogy csak jókat tudok mondani a termékről!

#1 - Dávid Tamás2021.11.26. 14:26

Nagyon komoly terméknek tűnik, most rendeltem belőle 2 dobozzal!