PROTEINSUPPX®

TAKE IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

TANGO™ - Fokozott Erő-Állóképesség & Regeneráció

TANGO™ - Fokozott Erő-Állóképesség & Regeneráció
TANGO™ - Fokozott Erő-Állóképesség & Regeneráció
TANGO™ - Fokozott Erő-Állóképesség & Regeneráció
Új
Értékelés:

Cikkszám: Tango - Strenght, Endurance, Recovery - Redcon1

TANGO™
Fokozott Erő-Állóképesség & Regeneráció.

402g-os kiszerelés, 30 adag, 30 napra.
Szőlő ízesítésben.

Nagyobb Erő.
Fokozott Állóképesség.
Felgyorsult Regeneráció.
Teltebb Izomzat.
Jobb Fókuszáltság.


A TANGO egy por alapú teljesítményt és izomépítést serkentő készítmény amely tudományosan bizonyított összetevők alapján lett elkészítve.

Különlegessé teszi a megadózisú Betain Anhydrous (2500mg), amely a tanulmányok által bizonyítva képes 25%-al megnövelni az izomzat erő kifejtését már az első alkalommal is. A Betain Anhydrous növeli az erőt, fokozza az izmok teljesítő képességét, felgyorsítja a regenerációs folyamatokat és csökkenti a fáradtságot. 

A TANGO ráadásul a három leghatékonyabb kreatin típust ötvözi kimondottan magas dózisban: Creatine Monohydrate (5000mg), Creatine Hcl (1000mg), Creatine MagnaPower™ (1000mg).
Így brutálisan felgyorsítja az energiaszintézist, fokozza az erőt, az állóképességet és a regenerációt is. A kreatin ráadásul az agy funkcionálására is kimondottan jótékony hatással van.

A TANGO tartalmaz Taurin-t (1000mg) is, ami növeli az izomsejtek glükóz felvételét és az izom erőtermelő képességét, segít szabályozni a víz és az elektrolit egyensúlyát, ráadásul maximalizálja a kreatin felszívódását is. Mivel az izomsejtekbe vonzza a vizet, így sejttérfogatnövelő hatással is bír és segít az izomgörcsök megelőzésében.

Mindemellett pedig még hozzáadtak L-Ornithine Hcl-t (1000g) is, amely segít az ammónia természetes lebontásában, a szervezet természetes méregtelenítésében, és fontos szerepet játszik a karbamidciklusban. Ezek általt csökkenti a fáradtságot és fokozza a fizikális teljesítményt is.

Adagolási javaslat: 
Edzés napokon: Napi 13,4g (egy adagolókanálnyi mennyiség) 400ml vízzel összekeverve edzés előtt 15 perccel.
Pihenő napokon: Napi 13,4g (egy adagolókanálnyi mennyiség) 400ml vízzel összekeverve reggeli előtt közvetlenül.

Összetevők egy adagban: 5g Creatine Monohydrate, 2,5g Betain Anhydrous, 1g Creatine Hcl, 1g Creatine Magnapower™ (Magnesium Creatine Chelate), 1g Taurine, 1g L-Ornitine Hcl,
természetes aroma, citromsav, almasav, szilícium-dioxid, kálcium-szilikát, szukralóz, aceszulfám-kálium, gyümölcspor, zöldségpor.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Akciós ár: 11 990 Ft helyett 9 990 Ft
Akció ideje: 2021.11.05 - 2021.11.30
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - Dávid2021.11.06. 15:35

Sokkal többet hoz az átlag kreatinoknál, az erőt például azonnal érezhetően megtolja. Ízre pedig nagyon finom.