PROTEINSUPPX®

TAKE IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

WILD BEAST™ - Tesztoszteron Fokozás & Potencianövelés

WILD BEAST™ - Tesztoszteron Fokozás & Potencianövelés
WILD BEAST™ - Tesztoszteron Fokozás & Potencianövelés
Értékelés:

Cikkszám: Wild Beast - Potenciator - Testosterone & Libido Booster - Zoomad Labs

WILD BEAST™ aka "POTENCIATOR".
Tesztoszteron Fokozás & Potencianövelés.

180 Tablettás Kiszerelés.

Magasabb Tesztoszteron Szint.
Fokozott Szexuális Vágy.
Fokozott Regeneráció.
Fokozott 
Izomépítés.
Fokozott Állóképesség.

A WILD BEAST ("VADÁLLAT") nem aprózza el a dolgokat!

Magas dózisban biztosít hatékony, emberi kisérletekben is bizonyított tesztoszteron fokozó, potencianövelő és libidó fokozó összetevőket.

Ráadásul az összetevői nem csak a fizikális teljesítményben segítenek, de kimondottan fokozzák a hangulatot, közérzetet és az önbizalmat is.

Hozd ki magadból a maximumot a tereemben és az ágyban is a a WILD BEAST-el!

Az összetevőkről adagondként:

D-Aspartic-Acid - DAA (3000mg): Egy speciális aminosav amely több tanulmány alapján is bizonyítottan fokozza a tesztoszteron szintet akár 60%-al, és éppen emiatt manapság az egyik legelterjettebb tesztoszteron fokozó hatóanyag. Kimondottan figyelemre méltó, hogy a DAA abba hagyása után is a legtöbb férfinál megmaradt a megemelkedett tesztoszteron szint hosszú távon. 

Fenugreek 60% Saponin Extract (1500mg):
Több tanulmány alapján kiderült, hogy már 500mg-os dózisban is  általánosan 46%-al megemeli a tesztoszteron szintet. Azok akik Fenugreek-et szedtek ráadásul a fokozott tesztoszteron szint mellett erősebb libidót és sperma termelést is tapasztaltak. Csupán 4 hét alatt nagy mértékben megnövelte az izmok erejét, 8 hét alatt pedig a Fenugreek-et szedő csoport általánosan 10kg-al többet tudott fekvenyomni és 90kg-al tudott többet lábbal tolni lábtoló gépen. 
Mindezek mellett az is kiderült, hogy felgyorsítja az izmok glikogén tárainak újra töltését, javítja az inzulin-érzékenységet, a sejtek glükóz és a kreatin felvételét is. Ezek alapján egyértelművé vált, hogy sportolók számára kimondotta nagy segítséget nyújthat a fizikális teljesítmény fokozásában.

Tribulus Terrestris 90% Saponins Extract (1500mg):
Egy régóta ismert és a 90-es évek óta világ szinten elterjedt növény amelynek kivonatát azóta megannyi férfi alkalmazza a tesztoszteron és a libidó fokozására. A legtöbb emberi és állati tanulmány alapján bebizonyosodott, hogy a Tribulus hatékonyan fokozza a libidót azaz a szexuális vágyat férfiaknál és nőknél egyaránt, valamint az is bebizonyosodott hogy képes a luteinizáló hormon (LH) szintjét is jelentős mértékben megemelni. 

Maca Root 10:1 Extract (200mg): Megannyi pozitív hatása van az emberi szervetre, immunerősítő, javítja a közérzetet, jó hatással van az állóképességre, kimondottan fokozza a libidót azaz a szexuális vágyat,  miközben energizáló hatással is bír.

Avena Sativa 10:1 Extract 175mg: Több kutatás is rámutatott, hogy segíthet a szabad tesztoszteron felszabadításában, ez azt jelenti, hogy az aktív tesztoszteronból több válhat előrhetőve a szervezet számára. Az Avena Sativa erőteljes antioxidánsokkal és gombaellenes előnyökkel rendelkezik, kimondottan jó hatással van az immunrendszerre és a koleszterin szintre is.

Magnesium (69,2mg - 18%DV)Zinc (9,1mg - 91%DV) Vitamin B6 5mg - 355% DV): Ez a kombináció az amit sokszor ZMA-nak vagy ZMB-nek neveznek. Ez a három hatóanyag együttesen lefekvés előtt alkalmazva elősegíti a Tesztoszteron, a Növekedési Hormon és az IGF-1 magasabb szintű termelődését, valamint az alvás minőségének javulását és a regenerációs folyamatok felgyorsulását is.

Egyéb összetevők:mikrokristályos cellulóz, keményítő, magnézium-sztearát, kálcium-foszfát, szilícium-dioxid.

Adagolási javaslat: Férfiaknak napi 6 tabletta lefekvés előtt közvetlenül.
3 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékkel! Ez a termék kizárólag Férfiaknak ajánlott. Nőknek nem ajánlott a termék használata!


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! 
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot.
Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 15 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#4 - M. Ferenc2021.09.10. 23:52

Számomra ez a tesztoszteron fokozó vált be a legjobban. Brutál megtolta a fizikális teljesítményem és a libidómat is. Kimondottan több az önbizalmam is és jobb a közérzetem amióta használom. 10 csillagos termék!

#3 - Krisztián2021.07.03. 21:36

Én most rendeltem meg érdekelne hogy vérnyomásra hogyan hat mert mags vérnyomásom van illetve eddig súlyban és erőben mit hozott

#2 - F. János2021.06.25. 19:49

Komoly tesztó fokozó megannyi hatékony összetevővel nagy dózisokban.
Hamar érezni a hatását mentálisan és fizikálisan is. 5 csillag.

#1 - Andris2021.06.12. 18:11

Ez érezhetően komoly cucc! Már az első pár nap érezhető volt a hatása. Az edzések intenzívebben mennek, a hangulatom kimondottan jobb és a szokásosnál sokkal kanosabb is vagyok mostanában. Ebből rendelek még!