PROTEINSUPPX®

TAKE IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

11 BRAVO™ - ELFOGYOTT! - Izomépítő & Kortizol Blokkoló Készítmény

11 BRAVO™ - ELFOGYOTT! - Izomépítő & Kortizol Blokkoló Készítmény
11 BRAVO™ - ELFOGYOTT! - Izomépítő & Kortizol Blokkoló Készítmény
11 BRAVO™ - ELFOGYOTT! - Izomépítő & Kortizol Blokkoló Készítmény
11 BRAVO™ - ELFOGYOTT! - Izomépítő & Kortizol Blokkoló Készítmény
Értékelés:

Cikkszám: 11 Bravo - Natural Muscle Builder - Redcon1

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

11 BRAVO™.
Izomépítő & Regenerációt Fokozó Készítmény.

60 kapszulás kiszerelés.

Fokozott Izomépítés.
Fokozott Regeneráció.
Fokozott Fehérje-Szintézis.
Csökkent Kortizol Szint.
Nagyobb Erő-Állóképesség.

Az 11 BRAVO™ fokozza a fehérjék beépülését az izomzatba, felgyorsítja a regenerációt és hatékonyan csökkenti a kortizolt is, így az izomépítést serkentő hatása mellett kimondottan stressz csökkentő és hangulatjavító hatással is bír.

Fő összetevője a Mediator® Phosphatidic Acid, azaz a
foszfatidsav (PA), amely az izomsejtekben jelen lévő foszfolipid, ami létfontosságú szerepet játszik az MTOR jelátvitelében és aktiválásában. Az MTOR közvetlenül fokozza az izom-fehérjeszintézist és felelős az anabolikus jelátvitelért az izomépítés érdekében. A fosztfatidsavról emberi tanulmányokban is kimutatták, hogy a fehérjeszintézis fokozása által hatékonyan megnövelte az erőt és az állóképességet is.

A tanulmányban résztvevőknél látványosan nagyobb izomtömeget és csökkent zsírtömeget állapítottak meg. Valamint az egy ismétléses maximumot (1RM) is megnövelte, miközben a kortizolt (stressz hormon) nagy mértékben csökkentette. Így a fizikális teljesítmény fokozása mellett hozzájárulhat a mentális teljesítmény javulásához és a jobb hangulathoz is ráadásul.

A 11 BRAVO™ egész évben szedhető és mellékhatás-mentes, valamint hölgyek és férfiak számára egyaránt teljesen biztonságos.

Adagolási javaslat: Edzés napokon napi 2 kapszula edzés előtt 15 perccel. Pihenő napokon napi 2 kapszula reggeli kezdésekor.

Összetevők 2 kapszulában:
750mg Mediator® 50P Phosphatidic Acid,
magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, mikrokristályos-cellulóz, zselatin.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! 
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!
Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 16 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - Péter2021.08.04. 19:23

Hozott fel tömeget és erőt is látványosan úgyhogy se az edzésemben se az étrendemben nem változtattam. Érezhetően jó hatással volt a közérzetemre is.