Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

BOMB™ - Összetett Pre-Workout Tasakos Kiszerelésben

BOMB™ - Összetett Pre-Workout Tasakos Kiszerelésben
BOMB™ - Összetett Pre-Workout Tasakos Kiszerelésben
Értékelés:

Cikkszám: Bomb - Edzés Előtti Formula - 7Nutrition

BOMB™.
Összetett Pre-Workout Tasakos Kiszerelésben.

1 Tasakos, 30 Tasakos Kiszerelésekben.
Narancs ízesítésben.

Maximális Nitrogén-Oxid Termelés.
Extrém Szintű Energia.
Brutális Állóképesség.
Gyorsabb Reakciósebesség.
Jobb Hangulat & Közérzet.

A BOMB 21 összetevőjével az egyik legátfogóbb edzés előtti formula amit manapság kapni lehet! Ez a pre-workout kiválóan ötvözi a nitrogén-oxid fokozó és bedurrantó összetevőket az energizáló és motivációt fokozó hatóanyagokkal.
Mindehez pluszban pedig hozzá adtak immunrendszert erősítő vitaminokat és növénykivonatokat is.

Összetevői: 
Citrulline Malate 6200mg
Növeli az állóképességet, fokozza a nitrogén-oxid termelését, fokozza az izmok teltségét, fokozza a regenerációs folyamatokat és segíti a tápanyagok áramlását is.
AAKG 5000mg
: Fokozza a nitrogén-oxid termelését, az oxigén és tápanyag áramlását az erekben, a regenerációt, az izomzat teltségét, az állóképességet és az immunrendszert is erősíti.
L-Norvaline 150mg: A szervezet automatikusan leállíthatja a nitrogén-oxid termelést, ezt a folyamatot argináz-aktivitásnak nevezünk. Itt jön be az L-Norvaline. Az L-Norvaline gátolja az argináz-aktivitást, ami azt jelenti, hogy nagyobb, erősebb bedurranás tapasztalható amely fenttartható hosszabb ideig. Tanulmányok kimutatták, hogy az L-Norvaline akár 60% -kal javíthatja a nitrogén-oxid áramlást, így hozzájárulva a bedurranás, az állóképesség és a regeneráció fokozásához.

Betain HCL 1500mg: 

A tanulmányok által bizonyítva képes 25%-al megnövelni az izomzat erő kifejtését már az első alkalommal is. A Betain HCL növeli az erőt, fokozza az izmok teljesítő képességét, felgyorsítja a regenerációs folyamatokat és csökkenti a fáradtságot is. 
Glycerol Monostearate 1500mg:
Extra folyadékot juttat az izmokba, ami masszív bedurranást, javult hidratáltságot, állóképességet és sokkal jobb teljesítményt eredményez!
Támogatja a tápanyagok felszívódását és a jobb hidratáltságot, mivel képes fokozni a sejt vízfelvevő képességét. Az izomzatban található sejteket további víz és tápanyagok felszívására ösztönzi, és ezáltal javítja az izmok teltségét, az erő-állóképességet, és az érrendszert is. A megnövekedett sejttérfogatnak köszönhetően anabolikusabb környezetet teremt a hipertrófia kialakulásához, ráadásul ezáltal az izmok nagyobbnak is tűnnek.
Acetyl-L-Carnitine 1300mg: Egy észterezett L-Karnitin mely fokozza az agyi funkciókat és az állóképességet miközben a zsírokat energiává alakítja át, így tehát zsírt éget miközben több energiát biztosít a test számára.
Beta Alanine 1000mg: Fokozza az állóképességet, felgyorsítja a regenerációt, stimulánsmentesen élénkiít és az izomlázat is csökkenti. Ráadásul a kreatinnal szinergikusan dolgozik és fokozza annak a felszívódását is.
Caffeine Anhydrous 200mg: Fokozza az éberséget, a reakció sebbességét, az agyi funkciókat és jó hatással van az anyagcserére is.

L-Tyrosine 800mg: Fokozza a koncentrálóképességet, csökkenti a stresszt és jobb hangulatot is eredményez.
GABA 500mg: Segít csökkenteni a szorongást és serkenti a növekedési hormon (GH) termelődését. A GABA fontos tulajdonsága, hogy szabályozza az agy idegsejtjeinek kommunikációját stressz alatt.
D-Glucuronolactone 150mg: Élinkítő, energizáló és antioxidáns hatásokkal is bír. A test méregtelenítésében is segít.
Rhodiola Rosea Extract 150mg: Csökkenti a stresszt és a depressziót, miközben jobb hangulatot és fókuszáltságot eredményez.
Schisandra Chinensis Extract 100mg: A Rhodiolához hasonlóan stressz csökkentő, hangulatjavító, és koncentrálóképességet fokozó hatással bír.
Astralagus Extract 100mg: Maximálisan fokozza az összetevők felszívódását. Emellett csökkenti a stresszt, erős antioxidáns, támogatja a szív és az immunrendszer működését.

Ashwagandha Extract 50mg: Erős antioxidáns amely javítja a zsíranyagcserét, az állóképességet, fokozza a hangulatot, csökkenti a stresszt és a hormonok optimalizálásában is segít.
Piperine 10mg: A hatóanyagok felszívódását nagyban fokozza. Mindemellett zsírégető hatással is rendelkezik.
Magnesium 30mg (8%DV): A magnézium hozzájárul a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer és izomzat megfelelő működéséhez, a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és a megfelelő fehérjeszintézishez is fontos. Nélkülözhetetlen szerepe van több száz enzim termelésben, és a sejtfal védelmében. 
Vitamin B3 5mg (31%DV): Jelentős szerepe van a sejtek energia-háztartásában és a DNS-lánc kijavításában. A legújabb kutatások szerint a niacin egy természetes koleszterinszint-szabályozó anyag.

Vitamin B6 820mcg (59%DV): Szükséges az aminosavak és fehérjék anyagcseréjéhez, az idegrendszer kielégítő működéséhez, a bőrfelület épségének megőrzéséhez, immunrendszerünk kifogástalan működéséhez.
Vitamin B12 1mcg (40%DV): Kulcsfontosságú szerepet játszik az agy és a központi idegrendszer működésében, valamint a vérképzés folyamatában.
Vitamin D3 5uq (100%DV): Gondoskodik az idegrendszer megfelelő működéséről, fokozza a hormonképződést, javítja a vérkeringést, hozzájárul a megfelelő szívműködéshez, izomműködéshez, erősíti az immunrendszert és csontozatot.

Egyéb összetevők: citromsav, aroma, szukralóz, szilícium-dioxid.

Adagolási javaslat: Napi 1 tasak (20g) 300ml vízzel összekeverve 15 perccel edzés előtt. 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! 
Allergén figyelmeztetés: Magas koffein tartalom.
Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 12 900 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - András2022.01.29. 19:08

Szuper edzés előtti formula! Rendesen bedurrant és energizál ahogy kell de sosem pörget túl aminek kimondottan örülök. Ez a termék ráadásul még jobb kedvet is csinál nálam. Ajánlom mindenkinek!

#1 - Balázs2022.01.14. 14:58

Kiváló preworkout ami tiszta energiát és brutálisan telt izmokat biztosít minden edzéshez! Ráadásul az íze is kellemes.