Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

PUMPING AMINOS™ - ELFOGYOTT! - Bedurrantó & EAA-BCAA Formula - Chaos Crew

PUMPING AMINOS™ - ELFOGYOTT! - Bedurrantó & EAA-BCAA Formula - Chaos Crew
PUMPING AMINOS™ - ELFOGYOTT! - Bedurrantó & EAA-BCAA Formula - Chaos Crew
Értékelés:

Cikkszám: Pumping Aminos - Pre-Workout & Intra-Workout - Chaos Crew

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

PUMPING AMINOS™
Bedurrantó & EAA-BCAA Formula.

Eper-Görögdinnye ízesítésben.
325g - 25 Adag - 25 Edzésre.

Fokozott Nitrogén-Oxid Szint.
Nagyobb Izom-Bedurranás.
Gyorsabb Regeneráció.
Fokozott Fehérjeszintézis.
Hidratáltabb Izomzat.

A PUMPING AMINOS™ egy 3 az 1-ben termék, amely kiválóan kombinálja a 9 Esszenciális Aminosavat (ebből 3 BCAA) számos szabadalmaztatott nitrogén-oxid szintet fokozó és hidratáltságot támogató összetevővel. Tehát egyszerre fokozza az izomregenerációt, a bedurrantást, és a hidratálást is.


Az összetevőkről adagonként (13g = 1 adagolókanál):

EAA-BCAA Mátrix 8000mg: A 9 Esszenciális Aminosavból (3000mg Leucin, 1500mg Izoleucin, 1500mg Valin, 500mg Lizin, 500mg Treonin, 400mg Fenilalanin, 300mg Metionin, 150mg Hisztidin, 150mg Triptofán) tevődik össze magasabb dózisú leucinnal, valinnal és izoleucinnal. Az EAA-k és BCAA-k elengedhetetlenek a fehérjeszintézis fokozásához és a felépülés felgyorsításához. Egyre több tanulmány mutat rá, hogy az EAA-k együttes alkalmazása még hatékonyabb izomépítéssel és regenerációval párosul ahhoz képest amikor csak BCAA-kat (leucin, izoleucin, valin) alkalmazunk a másik 6 esszenciális aminosav nélkül.

L-Taurine 1000mg:
Ez a rendkívül fontos intracelluláris aminosav számos létfontosságú szerepet tölt be, amelyek javult fizikális teljesítményt eredményeznek. A kreatinhoz hasonlóan az izomsejtekbe vonzza a vizet, ezáltal erőteljes sejttérfogatnövelőként is működik. A taurin továbbá segít szabályozni a víz és az elektrolit egyensúlyát a vérben és a sejtekben, ami segíthet az izomgörcsök megelőzésében az intenzív edzéseknél.
A taurinról azt is kimutatták, hogy növeli az izom erőtermelő képességét, és értágító hatású is, mivel a nitrogén-oxid nagyobb felszabadulásához vezet.

NOOLVL® Inositol Agrinine Silicate 750mg: Egy különleges Arginin típus amely sokkal hatékonyabb nitrogén-oxid fokozó és állóképesség fokozó hatással bír a többi arginin típusnál. Nem csak hogy az izom-bedurranást képes hatékonyabban fokozni, de ugyancsak serkenti az agyi funkciókat és fokozza a mentális teljesítményt is.

S7™ 50mg: Tanulmányok által bizonyítottan 230%-os nitrogén oxid fokozást képes eredményezni. Az extrém bedurranás és eresítő hatása mellett hatékonyan fokozza az állóképességet és kitolja a fáradtságküszöb határait.

Raw Coconut Water Powder 500mg: Támogatja a hidratáltságot és a benne található szerves Kálium  segíti a sejtek energiaellátását amely több enzim és hormonfolyamatot befolyásoló tényező, valamint szükséges a megfelelő izommunkához (izomösszehúzódás), ezáltal a szív munkájához is.

Astragin 50mg: Nagyban fokozza az összetevők felszívódását. Ráadásul nagyon jó hatással van az emésztésre, csökkenti a stresszt, erős antioxidáns, valamint támogatja a szív és érrendszer működését is.

Egyéb összetevők: aroma, maltodextrin, szukralóz, citromsav, almasav, aceszulfám kálium, szilícium-dioxid, szinezék.

Adagolási javaslat: Napi 13g, azaz 1 adagolókanálnyi mennyiség edzés kezdésekor vagy edzés közben 300ml vízzel összekeverve.


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Fontos: Ez a termék nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést!
Allergén figyelmeztetés: Semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot nem tartalmaz.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 15 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - Bence2022.05.26. 02:14

Nagyon finom és keményen be is durrant edzés közben!

#1 - Viktor2022.05.05. 13:51

Finom, hidratál és keményen bedurrant. Teszi amit elvártam.