Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

CUTZ™ - Átfogó Zsírégetés & Extrém Szintű Energia - Chaos Crew

CUTZ™ - Átfogó Zsírégetés & Extrém Szintű Energia - Chaos Crew
CUTZ™ - Átfogó Zsírégetés & Extrém Szintű Energia - Chaos Crew
Értékelés:

Cikkszám: Cutz - Hardcore Fatburner - Chaos Crew

CUTZ™.
Átfogó Zsírégetés & Extrém Szintű Energia.

60 kapszulás kiszerelés.

Hatékony Zsírégetés Több Oldalról.
Fokozott Koncentrálóképesség.
Fokozott Inzulin-érzékenység.
Csökkent Zsigeri Zsír.
Csökkent Étvágy.

A CUTZ™ egy egyedi zsírégető amibe kimondottan erős stimulánsok és a hatékony zsírégető összetevők kerültek bele.

Extrém szintű energiát és motivációt biztosít egész napra, miközben fokozza a zsíranyagcserét, a szénhidrátanyagcserét, az inzulin-érzékenységet, a pajzsmirigy aktivitását, a termogenezist (testhőtermelés) és csökkenti az étvágyat is.

Kimondottan kihat a szubkután és a zsigeri zsírokra is egyaránt, így az alhas és derék tájékon megkötött makacs zsírokat eltüntetésében is segít.

Az összetevőkről adagonként (2 kapszulában):
Caffeine Anhydrous (500mg)A koffein egy stimuláns, amely a hőtermelés megemelésével és az anyagcsere felgyorsításával is fokozza a zsírégetést, valamint az adenozin receptor blokkolása és az adrenalin szint megemelése által fokozza a koncentrálóképességet és az energizálságot.
Lotus Leaf Extract
 
(100mg)
: Kimondottan csökkenti a zsigeri-zsírt és a szubkután-zsírt is egyaránt. Emellett fokozza az inzulin-érzékenységet is, ígylényegében 3 különboző oldalról is támogatja a zsírégető folyamatokat. Mindemellett nagyon erős antioxidánsokat tartalmaz amelyek erősítik az immunrendszert.
Olive Leaf Extract 
(200mg)
: Nem engedi a fölösleges zsírok lerakódását és fokozza a már eltárolt zsíradék jó irányú felhasznosulását is. Mindezek mellett kimondottan segíti a vérnyomást is normalizálni valamint az ösztrogén-szint kiegyensúlyozottságát is támogatja.
Juglans Regia Leaf Extract
(300mg)
: Extrém szinten energizál, fokozza a koncentrálóképességet és hatékony étvágy csökkentő hatással is bír. 
Cupuacu Fruit Extract
 (200mg): Olyan flavonoidokat tartalmaz amelyek fokozzák az anyagcserét, a koncentrációt, és a fizikális teljesítményt is. Ráadásul óriási mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat és vitaminokat is.
Hordeum Vulgare Extract
(100mg)
: Erős stimuláns hatással bír, hatékonyan energizál miközben fokozza az inzulin-érzékenységet és a nyugalmi anyagcserét is.
Fucas Veisculosus Extract
(100mg)
: Természetes úton, mellékhatások nélkül fokozza a pajzsmirigy működését ami hatásos zsírégetést és jó irányú tápanyag-felhasználást eredményez. Mindemellett pedig segíti a vércukor szintet is normalizálni.
Chromium Picolinate
(500mcg)
: Fokozza az anyagcserét, jó hatással van az inzulin-érzékenységre és a vércukor szint optimalizálásában is segít.
Methylcobalamin Vitamin B12
(2000mcg)
: Ez a legjobban hasznosuló B12 vitamin típus, amely kimondottan fokozza az anyagcserét, az energia szintézist és az agyi funkciókat is.


Adagolási javaslat:
 

Első héten: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül.
Második héttől: Napi 2 kapszula szét osztva a nap folyamán. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd még 1 kapszula délután, lehetőleg edzés előtt 15 perccel.

A koffeinre érzékenyek maradjanak a napi 1 kapszulás dózisnál!

Ne lépje túl a 2 kapszulás adagot 24 órán belül! 
2 hónap után javasolt 4 hét szünetet tartani a termékkel!
A CUTZ mellett nem ajánlott koffeint és más stimuláns tartalmú készítményt fogyasztani!

Összetevők 2 kapszulában: Juglans Regia Leaf Extract 300mg, Cupuacu Fruit Extract 200mg, Olive Leaf Extract 200mg, Loftus Leaf Extract 100mg, Hordeum Vulgare Extract 100mg, Fucas Veisculosus Extract 100mg, Chromium Picolinate) 500mcg, Methylcobalamin Vitamin B12 2000mcg, Caffeine Anhydrous 500mg.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Magas koffein tartalom! 250mg koffein kapszulánként, és 500mg koffein a napi adagban! A kapszula zselatint tartalmaz!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 14 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!