Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

CUTZ™ - ELFOGYOTT! - Extrém Szintű Zsírégetés, Energia & Motiváció - Chaos Crew

CUTZ™ - ELFOGYOTT! - Extrém Szintű Zsírégetés, Energia & Motiváció - Chaos Crew
CUTZ™ - ELFOGYOTT! - Extrém Szintű Zsírégetés, Energia & Motiváció - Chaos Crew
Értékelés:

Cikkszám: Cutz - Hardcore Fatburner - Chaos Crew

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

CUTZ™.
Extrém Szintű Zsírégetés, Energia & Motiváció.

60 kapszula - 60/30 adag.

Hatékony Zsírégetés Több Oldalról.
Fokozott Koncentrálóképesség.
Fokozott Inzulin-érzékenység.
Csökkent Zsigeri Zsír.
Csökkent Étvágy.

A CUTZ™ több oldalról maximalizálja a zsírégetést miközben extrém szintű energiát és motivációt biztosít egész napra. Hatékonyan kihat a szubkután és a zsigeri zsírokra is egyaránt, így az alhas és derék tájékon megkötött makacs zsírok eltüntetésében is segít. Fokozza a nyugalmi anyagcserét, zsíranyagcserét, a szénhidrátanyagcserét, az inzulin-érzékenységet, a pajzsmirigy aktivitását, a termogenezist (testhőtermelés) és az étvágyat is csökkenti.

Összetevők 1 kapszulában / 2 kapszulában:

Caffeine Anhydrous (250mg/500mg)A koffein egy stimuláns, amely a hőtermelés megemelésével és az anyagcsere felgyorsításával is fokozza a zsírégetést, valamint az adenozin receptor blokkolása és az adrenalin szint megemelése által fokozza a koncentrálóképességet és az energizálságot.
English Wallnut Leaf Extract (150mg/300mg): Extrém szinten energizál, fokozza a koncentrálóképességet, fokozza az anyagcserét és hatékony étvágy csökkentő hatással is bír. 
Fucas Veisculosus Extract (100mg/200mg): Természetes úton, mellékhatások nélkül fokozza a pajzsmirigy működését ami hatásos zsírégetést és jó irányú tápanyag-felhasználást eredményez. Mindemellett pedig segíti a vércukor szintet is normalizálni.
Olive Leaf Extract (100mg/200mg): Nem engedi a fölösleges zsírok lerakódását és fokozza a már eltárolt zsíradék jó irányú felhasznosulását is. Mindezek mellett kimondottan segíti a vérnyomást is normalizálni valamint az ösztrogén-szint kiegyensúlyozottságát is támogatja.
Cupuacu Fruit Extract (100mg/200mg): Olyan flavonoidokat tartalmaz amelyek fokozzák az anyagcserét, a koncentrációt, és a fizikális teljesítményt is. Ráadásul óriási mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat és vitaminokat is.
Lotus Leaf Extract
 
(50mg/100mg)
: Kimondottan csökkenti a zsigeri-zsírt és a szubkután-zsírt is egyaránt. Emellett fokozza az inzulin-érzékenységet is, ígylényegében 3 különboző oldalról is támogatja a zsírégető folyamatokat. Mindemellett nagyon erős antioxidánsokat tartalmaz amelyek erősítik az immunrendszert.
Hordeum Vulgare Extract
(50mg/100mg)
: Erős stimuláns hatással bír, hatékonyan energizál miközben fokozza az inzulin-érzékenységet és a nyugalmi anyagcserét is.
Chromium Picolinate
(250mcg/500mcg)
: Fokozza az anyagcserét, jó hatással van az inzulin-érzékenységre és a vércukor szint optimalizálásában is segít.
Methylcobalamin Vitamin B12
(1000mcg/2000mcg)
: Ez a legjobban hasznosuló B12 vitamin típus, amely kimondottan fokozza az anyagcserét, az energia szintézist és az agyi funkciókat is.

Egyéb összetevők: zselatin, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.


Adagolási javaslat:
 

Kezdőknek, koffeinre érzékenyeknek: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül vagy edzés előtt 15 perccel.
Haladóknak, koffeinre nem érzékenyeknek: Napi 2 kapszula szét osztva a nap folyamán. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd még 1 kapszula délután, lehetőleg edzés előtt 15 perccel.

Ne lépje túl a 2 kapszulás adagot 24 órán belül! 
2 hónap után javasolt 4 hét szünetet tartani a termékkel!


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Fontos: Ez a készítmény nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést.

Allergén figyelmeztetés: Magas koffein tartalom! 250mg koffein kapszulánként! A kapszula zselatint tartalmaz!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 15 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - Bence2022.06.22. 10:34

2 hónap alatt 8 kilót leszedett rólam. A kardiót megtoltam neki és az étrendem is nagyon tiszta, de a termék így is óriásit dobott az egészen. Amúgy kiválóan energizál, a reggeli kapszula beindítja a napot, a délutáni kapszula pedig egy erős pre-workout edzéshez. 5/5

#1 - Bence2022.05.26. 02:13

Brutál energia löketet ad minden reggel és szépen pucolja is le rólam a fölösleget. Szóval a leírtak szerint eredményezi azt amit elvár tőle az ember.