Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Email: proteinsuppx@gmail.com
Üzleti partnerek számára: info@proteinsuppx.com

Telefon: +36 30 63 61 858
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 12-18 óra között
Szerda: 12-18 óra között
Csütörtök: 12-18 óra között
Péntek: 12-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

SHREDZ™ - ELFOGYOTT! - Brutális Zsírégetés Több Irányból - Chaos Crew

SHREDZ™ - ELFOGYOTT! - Brutális Zsírégetés Több Irányból - Chaos Crew
SHREDZ™ - ELFOGYOTT! - Brutális Zsírégetés Több Irányból - Chaos Crew
Értékelés:

Cikkszám: Shredz - Fatburner - Chaos Crew

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

SHREDZ™.
Brutális Zsírégetés Több Irányból.

40 Teljes Adag.
Málna ízesítésben.

Hatékony Zsírégetés Több Oldalról.
Extrém Szintű Termogén Hatás.
Fokozott Koncentrálóképesség.
Csökkent Zsigeri Zsír.
Csökkent Étvágy.

A SHREDZ™ nem csupán az egyik legösszetetteb zsírégető manapság, de valószínűleg a legkülönlegesebb is. Mivel megannyi speciális összetevőt tartalmaz magas, bizonyított dózisban így a megszokott kapszulás kivitelezés helyett ez egy kimondottan ízletes por alapú készítmény Málnás ízben. 


Az összetevőkről adagonként (6,3g): 
Lotus Leaf Extract 300mg: Kimondottan csökkenti a zsigeri zsírt is a szubkután zsírok mellett, miközben fokozza az inzulin-érzékenységet is. Ez azt jelenti, hogy lényegében 3 különboző oldalról is támogatja a zsírégető folyamatokat. 
Rose Hip Extract 
250mg: Ugyancsak hatékonyan csökkenti a zsigeri zsírokat, főleg az alhas és derék tájékon, valamint fokozza a zsírok energiává történő átalakítását és az energiaszintézésist is. Ráadásul erős antioxidáns hatással is bír.

Lean GBB 50mg: Azaz Super Carnitine másnéven, mivel a Lean GBB® mintegy kétszeresére növeli a test plazma L-karnitin szintjét, ami extrém szintű termogén zsírégetést eredményez.
English Wallnut Leaf Extract 150mg: Extrém szinten fokozza a koncentrálóképességet és hatékony étvágy csökkentő hatással is bír.
Cupuacu Fruit Extract 100mg: Óriási mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat és vitaminokat, ráadásul olyan flavonoidokkal is tele van amelyek fokozzák az anyagcserét és a fizikális teljesítményt is.
Garcinia Cambodia (50%HCA) 250mg: Blokkolja annak az enzimnek a működését, amely a szénhidrátok zsírrá való alakítását végzi és növeli a zsír oxidációját is, ami fontos folyamat a zsírégetéshez és az energiatermeléshez.
Apple Cider Vinegar 250mg: Blokkolja a fölösleges zsírok lerakódását valamint csökkenti az étvágyat is. Ráadásul a vércukor szint optimalizálásában is segít.
Chromium Picolinate 250mcg: Fokozza az anyagcserét, jó hatással van az inzulin-érzékenységre és a vércukor szint optimalizálásában is segít.
L-Theanine 70mg: Hangulat javító és étvágy csökkentő hatással is bír, így kimondottan segíthet a diéta betartásában. Ráadásul jó hatással van az agyi funkciókra is.
Caffeine Anhydrous 250mg: A koffein egy stimuláns, amely egyszerre segíti a zsírégetést a hőtermelés megemelésével és a koncentráló képességet az agyi funkciók fokozásával.
Selenium 100mg: Létfontosságú ásványi anyag amely kimondottan fokozza az anyagcserét és pajzsmirigy működését is. Így természetes úton mellékhatások nélkül fokozza a zsírégető folyamatokat.
Taurin 1500mg: Jelentős sejtvolumenizáló szerepet játszik testünkben. Létfontosságú a zsírok emésztéséhez, a zsírban oldódó vitaminok felszívódásához, az agyi és idegi funkciókhoz, és az elektrolitok transzportjához is. Ráadásul javítja az inzulin-érzékenységet és kimondottan jó hatással van a koleszterin szintre is.
Choline Bitartrate 1000mg: Fokozza a motivációt és a fókuszáltságot. Mindemellett megakadályozza a zsírok és koleszterin lerakódását a májban, ezáltal védi a májat. Szerepe van a zsírok szállításában is, ezáltal segíti a zsírégetést.
Black Pepper Extract
 10mg: Tanulmányok alapján erősen gátolja a zsírsejtek képződését a szervezetben bármilyen káros mellékhatás nélkül. Mindemellett fokozza más hatóanyagok felszívódását is.


Adagolási javaslat:
 

Első héten: Napi fél adag (3,15g), azaz fél adagolókanálnyi mennyiség reggeli előtt közvetlenül 200ml vízzel összekeverve.
Második héttől: Napi 1 adag (6,3g), azaz 1 adagolókanálnyi mennyiség reggeli előtt közvetlenül 400ml vízzel összekeverve.

Ne lépje túl az 1 adagot  24 órán belül!
2 hónap után javasolt 4 hét szünetet tartani a termékkel!

Összetevők 1 adagban: Pro GBB (super carnitine) 50mg, Lotus Extract 300mg, Rose Hips Extract 250mg, English Wallnut Tree Leaf Extract 150mg, Cupuacu Fruit Extract 150mg, Garnicia Cambogia (50%HCA) 250mg, Organic Apple Cider Vinegar Powder 250mg, L-Theanine 70mg, Chromium (as Chromium Picolinate) 250mcg, Selenium 100mcg, Caffeine Anhydrous 250mg, Taurine 1500mg, Choline Bitartrate 1000mg, Black Pepper Extract 10mg.


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Fontos: Ez a termék nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést!
Allergén figyelmeztetés: Magas koffein tartalom! Dió származékot tartalmaz!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 15 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - M. János2022.05.05. 13:50

Látványosan pucol, hétről hétre jobb a formám amit sokan megjegyeztek már.
Szépen energizál is egész napra és nem kell mellette kávéznom.