PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

GABA 200g - Mélyebb & Békésebb Alvás - 100% Gamma-Amino-Vajsav

GABA 200g - Mélyebb & Békésebb Alvás - 100% Gamma-Amino-Vajsav
GABA 200g - Mélyebb & Békésebb Alvás - 100% Gamma-Amino-Vajsav
Értékelés:

Cikkszám: Gaba - 200g - Tiszta Por - Pure Powder - UNS Supplements

GABA.
Jobb Minőségű Mélyebb Alvás.

200g-os Kiszerelésben. 
Tiszta, Ízesítetlen, Natúr.

Gyorsabban Elalvás.
Jobb Minőségű Alvás.
Hosszabb REM Alvásidő.
Fokozott Regeneráció.
Magasabb Növekedési Hormonszint.

A GABA (Gamma-Amino-Vajsav) egy olyan aminosav, amely neurotranszmitterként működik. A GABA az agy elsődleges védelmi rendszereinek stimuláló közvetítője, és felelős a test glutamát szintjének szabályozásáért.
A GABA nyugtató hatással van az agyra és az egész testre. Segít csökkenteni a szorongást és serkenti a növekedési hormon (GH) termelődését.
A GABA fontos tulajdonsága, hogy szabályozza az agy idegsejtjeinek kommunikációját stressz alatt.

Klinikailag bebizonyosodott, hogy a GABA-szint növelése étrend-kiegészítő segítségével hozzájárul a stressz csökkentéséhez és jótékony hatással van az alfa-agyhullámokra. Az agy optimális GABA-szintje jobb koncentrálóképességet, valamint nyugodtabb lelkiállapotot eredményez.

A GABA pozitívan támogatja és kiegyensúlyozza az alvásciklusokat, elősegíti a normális bioritmus kialakítását és jótékony hatással van a vérnyomásra. Serkenti az agyalapi mirigyeket a növekedési hormon kiválasztásában, és hozzájárul az endorfin hormontermeléshez is, amely felelős a boldogságért, a jó hangulatért és a jó közérzetért is.

- Javítja a hangulatot: Gátló hatással van a túlstimulált idegsejtekre. A GABA segíti az egyensúly helyreállítását, pozitív hangulatot generál, segíti a hatékonyabb koncentrálást és a békés állapot megtartását is.

- Stimulálja a növekedési hormont alvás közben: A testépítők és a sportolók közül sokan használják a GABA-t a gyorsabb regeneráció érdekében. Tanulmányok kimutatták, hogy a GABA fokozza a növekedési hormont a vérben, ezáltal felgyorsítja a regenerációt, az izomnövekedést, a zsírégetést és a tápanyagok megfelelő hasznosulását is. A GABA esetében úgy tűnik hogy erre kimondottan hatékony dózis a 3g és az afelletti mennyiség. Éppen emiatt érdemes idővel felvinni a napi mennyiséget 3g-os dózisra lefekvés előtt.

A GABA biztonságos és mellékhatásmentes megoldás az alvás minőségének javítására, ellentétben az olyan gyógyszerekkel, mint a Valium vagy a Xanax, amelyeknek súlyos mellékhatásaik vannak.

A Gaba biztonságosan szedhető Melatoninnal együtt is.

Adagolási javaslat: 
1. hét: Napi 1g lefekvés előtt 30 perccel.
2. hét: Napi 2g lefekvés előtt 30 perccel.
3. hét és azután: 3g lefekvés előtt 30 perccel.

A negyedig teli (1/4) adagolókanál 1,5g-nak felel meg.
A félig teli (1/2) adagolókanál 3g-nak felel meg. 


Összetevők: 100% Gamma-Amino-Vajsav.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője,  dietetikusa vagy más szakember véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét! 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott!

Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot.

Ár: 5 490 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!