PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

NOS-1™ - Extrém Bedurranást Fokozó Edzés Előtti Formula - Pre-Workout Pump Formula

NOS-1™ - Extrém Bedurranást Fokozó Edzés Előtti Formula - Pre-Workout Pump Formula
NOS-1™ - Extrém Bedurranást Fokozó Edzés Előtti Formula - Pre-Workout Pump Formula
Értékelés:

Cikkszám: Nos1 - Stimuláns-Mentes PreWorkout - Muscle Rage

NOS-1
Extrém Bedurranást Fokozó Pre-Workout.

Gyümölcs Puncs, és Málnás Limonádé ízesítésekben.
30 Teljes Adag - 30 Brutális Edzés.

Extrém Nitrogén-Oxid Termelés
Maximális Bedurrantság.
Látványosan Eresítő Hatás.

Fokozott Állóképesség.


A NOS1™ mindenbizonnyal az egyik legmodernebb és egyben leghatékonyabb bedurrantó - eresítő - nitrogén oxid fokozó edzés előtti formula napjainkban.

Brutális nitrogén-oxid fokozás!
Még keményebb bedurannás!
Még több állóképesség!
Még eresebb izomzat!

Eddig csak azt gondoltad, hogy tudod milyen az amikor bevagy durranva, de ez most változni fog...a NOS1-al ténylegesen megtapasztalod, hogy milyen az amikor maximálisan bevannak durranva az izmaid! 

NOS1 koffein-mentes, így probléma nélkül bevethető késő este is, valamint kombinálható más edzés előtti formulákkal is (pl: Limitless).

Természetesen itt sem a hétköznapi nitrogén-oxid fokozó hatóanyagokkal fogsz találkozni. ;)

Összetevői:
1. VasoDrive-AP® (250mg) - Kazein-hidrolizátumból származó peptid mely nagyban fokozza az intracelluláris nitrogén-oxid termelést. Azt is kimutatták, hogy segíti normalizálni a vérnyomást, a vércukrot, erősíti az ereket és fokozza az inzulinérzékenységet. Így csökkenti az inzulinrezisztenciát is, miközben fokozza a tápanyagok normális felhasznosulását. Fontos megemlíteni, hogy ez a hatóanyag teljesen laktózmentes annak ellenére, hogy kazein peptidből származik.
2. Gynema Sylvestre Extract (250 mg) - Edzéssel párosítva fokozott nitrogén-oxid és fokozott CGMP (cyclic guanosine monophosphate) termelést eredményez ami extrém szintű bedurranáshoz vezet. Nagyban fokozza az inzulinszenzitivitást amely segíti a szénhidrátokat beépíteni az izmokban található glikogén-tárakba.
3. L-Norvaline (200 mg) -  A szervezet automatikusan leállíthatja a nitrogén-oxid termelést, ezt a folyamatot argináz-aktivitásnak nevezünk. Itt jön be az L-Norvaline. Az L-Norvaline gátolja az argináz-aktivitást, ami azt jelenti, hogy nagyobb, erősebb bedurranás tapasztalható amely fenttartható hosszabb ideig. Tanulmányok kimutatták, hogy az L-Norvaline akár 60% -kal javíthatja a nitrogén-oxid áramlást, így hozzájárulva a bedurranás, az állóképesség és a regeneráció fokozásához.
4. S7™ (50mg) - Tanulmányok által bizonyítottan 230%-os nitrogén oxid fokozást képes eredményezni. Az extrém bedurranás és eresítő hatása mellett hatékonyan fokozza az állóképességet és kitolja a fáradtságküszöb határait.

Egyéb összetevők: aroma, citromsav, almasav, szukralóz, aceszulfám k, szilícium-dioxid.

Adagolási javaslat: Napi egy adag, amely 3,5g, azaz egy púpos adagolókanálnyi mennyiség 300ml vízzel összekeverve edzés előtt 15 perccel.

Összetevők: VasoDrive-AP ® (Casein Hydrolysate) – 250mg, Gynema Sylvestre Extract (Std. To 25% Gymnemic Acids) – 250mg, L-Norvaline – 200mg, S7™ (Green Coffee Bean Extract, Green Tea Extract, Turmeric Extract, Tart Cherry Extract, Blueberry, Broccoli, Kale) – 50mg,
aromák, citromsav, almasav, szukralóz, aceszulfám k, szilícium-dioxid.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata!

Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot.

Ár: 12 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#5 - K Viktor2020.09.27. 15:14

Egyik preworkout sem tudott még így bedurrantani, ez tényleg brutális!
Edzés közben kb dupla akkorának tűnnek az izmaim és mocskosul kivannak eresedve szóval mocskosul látványos a hatása. :D - K Viktor írta 2020.09.07.-én a www.proteinsupp.com -on.

#4 - Gamer2020.09.27. 15:13

Szépen eresít és durrant amely az edzés után is még sokáig érezhető. Nekem nagyon bevált. - Gamer írta 2020.08.10.-én a www.proteinsupp.com -on.

#3 - Dániel2020.09.27. 15:12

Tényleg szépen eresít és nagyon hamar bedurrant edzés közben. Ízre furcsa volt elsőre, nem az a megszokott preworkout de aztán másodszorra már egész kellemesnek éreztem. - Dániel írta 2020.07.03.-án a www.proteinsupp.com -on.

#2 - L János2020.09.27. 15:07

Rendesen durrant és eresít. Úgy vettem észre, hogy a teljesítményemet is megdobta. Ízre kellemes, állagra érdekes de nincs vele gond. - L János írta 2020.06.17.-én a www.proteinsupp.com -on.

#1 - Dávid2020.09.27. 15:06

Az első gyakorlat első sorozata után már előjött a hatása! Brutálisan kieresített, szóval aki alapból nem túl fedett annál ilyen koxos külsőt eredményez az edzés alatt. Tényleg durvább mint bármelyik nitrogén oxid fokozó. - Dávid írta 2020.06.05.-én a www.proteinsupp.com -on.