PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

PHOSPATYDILSERINE - Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz - Foszfatidilszerin

PHOSPATYDILSERINE - Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz - Foszfatidilszerin
PHOSPATYDILSERINE - Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz - Foszfatidilszerin
Értékelés:

Cikkszám: Phospatydil-Serine - 250mg - 100 kapszula - Vegán

PHOSPATYDILSERINE.
Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz.

100 Vegán Kapszulás kiszerelés.
250mg Foszfatidilszerin kapszulánként.

Fokozott Koncentrálóképesség.
Gyorsabb Agyi Regeneráció.
Jobb Hangulat & Közérzet.
Csökkent Stressz.
Jobb Memória.

A Foszfatidilszerin strukturális alkotórésze az agyi neuronoknak, így nagyban segíti a sejtek közötti kommunikációt. Segíti a kognitív funkciót, elősegíti az egészséges memóriát és koncentrálóképességet. Mindemellett az egyik legerősebb természetes kortizol blokkoló hatóanyag, így erős stressz csökentő és hangulat javító hatással is bír.

Számos klinikai vizsgálat alátámasztotta, hogy a Foszfatidilszerin támogatja az egészséges agyi aktivitást. Az emberi és állati kísérletek alapján egyaránt a Fosztfatidilszerin-nel történő kiegésztítés hatékonyan támogatja és javítja a memóriát és az agyi funkciókat.

Az egyik emberi vizsgálatban 6 hónapon keresztül 149 ember kapott 200mg/nap Foszfatidilszerint vagy placebot 3-3 hónapon keresztül. 9 féle sztenderd tesztben vizsgálták az agyi funkciót a kezelés előtt és után is, valamint 6, 12, 18 és 24 hónap múlva is, miután abbahagyták a kezelést a Foszfatidilszerin-el. Még 6 hónappal a foszfatidilszerin szedésének befejezését követően is növelt eredményt kaptak a kognitív teszteken és nem tapasztaltak semmilyen mellékhatást a vizsgálat alatt és után sem.

Számos vizsgálat igazolta, hogy a Foszfatidilszerin hatékonyan csökkenti a fizikális és mentális stresszt is.

Egy másik, 30 napos emberi kisérletben az alanyok 300mg Foszfatidilszerint kaptak naponta. A hangulatra gyakorolt hatást, `neurocitizmust`, extrovertáltságot vizsgálták. Az alanyok szignifikáns stressz csökkenést és hangulat javulást tapasztaltak a Foszfatidilszerin szedése alatt.

Egy másik kísérletben 8 egészséges embernél a hormonális változásokat figyelték meg. 1 órás fizikai stressz érte őket 8:30-9:30 között. Vért vettek az edzés előtt és után is tőlük. A vérvizsgálatokból kiderült, hogy a kortizol és ACTH hormon (kortizol szabályzó hormon) csökkent a Foszfatidilszerin-t kapó egyének esetén az edzések után, összehasonlítva a placebo csoporttal.

Egy másik vizsgálatban 11 egészséges férfi súlyzós edzés mellett 800mg of phoszfatidilszerint szedett. Megállapították hogy az edzések utáni kortizol szint szignifikánsan alacsonyabb volt azoknál akik Foszfatidil szerint szedtek. A Foszfatidilszerint szignifikánsan megnövelte a jó közérzetet, és csökentette az izomláz kialakulását.

Több tanulmány is rámutatott, hogy a Foszfatidilszerint fokozza a fizikális teljesítményt, az állóképességet és csökkenti a mentális és fizikális fáradtságot is.

Adagolási javaslat:
Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül.

Összetevők 1 kapszulában: 250mg Foszfatidilszerin (szójabab-foszfolipid komplexből kivonva), szilícium-dioxid, növényi cellulóz kapszula (hpmc).


A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője,  dietetikusa vagy más szakember véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata!
Allergén figyelmeztetés: A termék szójaszármazékot tartalmaz.

Akciós ár: 9 990 Ft helyett 8 990 Ft
Akció ideje: 2020.11.28 - 2020.12.11
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!