PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

EPISTAN - Száraz Izomépítés & Zsírégetés - Lean Muscle Gains

EPISTAN - Száraz Izomépítés & Zsírégetés - Lean Muscle Gains
EPISTAN - Száraz Izomépítés & Zsírégetés - Lean Muscle Gains
Értékelés:

Cikkszám: Epistan - 11 Oxo - German Pharma

EPISTAN.
Száraz Izomépítés & Zsírégetés.

60 kapszula.
100mg 11-Oxo kapszulánként.

Fokozott Izomépítés.
Gyorsabb Zsírégetés.
Szálkásabb Külső.
Csökkent Stressz.

Az Epistan hatóanyaga a 11-Oxo-Adrenosterone, amelyet sokan a biztonságos előhormonnak / prohormonnak neveznek.

Ennek oka az, hogy a 11-Oxo természetes eredetű és 300mg alatti dózisban egyáltalán nem hat ki negatívan a tesztoszteron termelésére. Viszont anabolikus hatással van az izomzatra mivel stimulálja az androgén receptorokat a vázizomban és ugyanakkor hatékonyan csökkenti a kortizolt (stressz hormon) is, így tehát látványosan felgyorsítja a zsírégetést miközben jó hatással van a közérzetre.

A 11-Oxo 11-Ketosztoszteronná alakul át, amely aktív hormonként is csupán nagyon minimális mennyiségben található csak meg az emberi szervezetben. 
Éppen emiatt mellékhatásokat nem szokott okozni se az előhormona, se maga az aktív 11-Ketotesztoszteron sem, azonban a kortizol csökkentő hatása nagyon erős, és ebből adódóan hatékonyan segíthet megszabadulni a fölösleges zsíroktól főleg az alhasi tájékon. 
Sőt mivel alacsonyabb kortizol mellett a szervezet több tesztoszteront tud termelni, emiatt közvetetten javítja a tesztoszteron termelését is.
A 11-Oxo stimulálja a vázizomban található androgén receptorokat így követlenül és közvetetten is fokozza az izomépítő folyamatokat.

Az Epistan izomépítő hatását tekintve az Osta Max-hoz hasonló, azonban elméletben a zsírégetésben hatékonyabb, míg az Osta Max erő fokozó és ízületerősítő hatását tekintve tűnik egy jobb megoldásnak.

Az Epistan férfiak számára biztonságos és mellékhatás-mentes, azonban nők számára nem ajánlott.

Az Epistan-el, az erős kortizolcsökkentő hatása miatt, 2 hónap után javasolt 4 hét szünetet tartani.

Adagolási javaslat: 
Férfiaknak napi 2 kapszula szétosztva. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd még 1 kapszula vacsora előtt közvetlenül.
2 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékkel!
Nőknek nem ajánlott a termék használata!

Összetevők egy kapszulában: 11-oxoandrostenedione 100mg, organikus rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! Gyógyszerekkel egy időben nem javasolt a termék használata!

Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.

Ár: 16 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#4 - Patrik Ellenberger2020.10.09. 10:22

Osta Maxxal együtt szedtem, eddig a legdurvább kombó volt amit valaha próbáltam. 2-3 hét után elkezdett betölteni, brutális erőt hozott, az izmaim sokkal definiáltabbak lettek. Mellette az izületi fájdalmaim is megszűntek.. Lórúgás :)

#3 - Dénes2020.09.20. 17:30

Brutál hatékonyan pucol és az izmaim is sokkal teltebbek lettek, eresít és nagyon száraz külsőt eredményezett nálam. Gyakran fogok belőle vinni!

#2 - Dávid2020.08.30. 22:30

2 hónapos kúra alatt nagyon sokat javított a formámon. 17%-os testzsírból 12%-ost csináltam vele miközben jött fel izomban rendesen. Szépen kieresedtem és megvan most a kockás has is. Kiváló termék, a szünet után újból csinálok majd egy kúrát vele!

#1 - K Tibor2020.08.14. 00:38

Szuper cucc! Látványosan pucol miközben hatékonyan fokozza az erőt is. A derekamról sok fölösleg lejött, és most sokkal definiáltabb vagyok. Ebből fogok még rendelni!