PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

KING TEST™ - Tesztoszteron Fokozás Extrém Szinten - Extreme Testosterone Booster

KING TEST™ - Tesztoszteron Fokozás Extrém Szinten - Extreme Testosterone Booster
KING TEST™ - Tesztoszteron Fokozás Extrém Szinten - Extreme Testosterone Booster
Értékelés:

Cikkszám: King Test - Daa - Prolensis - Ksm66 - Muscle Rage

KING TEST™.
Tesztoszteron Fokozás Extrém Szinten.

300 Kapszulás Kiszerelés.

Magasabb Tesztoszteron Szint.
Fokozott Szexuális Vágy.

Kigyensúlyozott Ösztrogén Szint.
Gyorsabb 
Izomépítés.
Több Állóképesség.

A King Test az egyik legkomolyabb tesztoszteron fokozó készítmény a mai étrendkiegészítő piacon.

Hatását a fiatalok és az idősek is egyaránt megérezik általában már az első héten.

A tucat tesztoszteron-fokozókkal ellentétben a King Test  emberi tanulmányokban bizonyított összetevőkre alapoz hatékony dózisokban. 

Egyszerre eredményez jobb fizikai teljesítményt, több motivációt és fokozott szexuális vágyat is.

Az összetevőkről adagondként:

ProLensis (1000mg): a Bulbine Natalensis növény kivonat szabadalmaztatott formája amely a tanulmányok alapján bizonyítottan akár 347%-kal megemelheti a Tesztoszteron szintjét, 169%-kal a Luteinizáló hormon (LH) szintjét, hatékonyan fokozza a Sperma termelést és a Follikuluszstimuláló hormon (FSH) termelését is. A Prolensis az ösztrogén szintet is csökkenti átlagosan 35%-al. A Prolensis ezek alapján egy természetes hormon optimalizáló hatóanyagnak mondható.

D-Aspartic Acid (3000mg): egy speciális aminosav mely több tanulmány alapján is bizonyítottan fokozza a tesztoszteron szintet 20% - 60% között. Ami kimondottan figyelemre méltó az, hogy a DAA abba hagyása után is sok embernél megmaradt a megemelkedett teszoszteron szint.

KSM-66 (1000mg): szabalmaztatott Ashwagandha kivonat, amely általánosan 17%-al fokozza a tesztoszteront, 36%-al a luteinizáló hormont, és 167%-al a sperma termelést. Hatékonyan csökkenti a streszt és a kortizol szintet együttesen, amely jobb hangulatot és gyorsabb zsírégetést is eredményez. Fokozza az állóképességet, stimuláns mentesen energizál, erősíti az immunrendszert és erős antioxidáns hatása van, így tehát örgedésgátló hatással is bír.

Maca Root Extract (1500mg): gyorsan és érezhetően stimulálja a libidót, azaz hatékonyan fokozza a szexuális vágyat. Emellett energizál, javítja a közérzetet és jó hatással van az állóképességre is.

D3 Vitamin (2500IU): magas dózisban hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelést, mindemellett pedig erős immunerősítő hatással is bír.

Piperine (10mg): az összetevők felszívódását és hasznosulását fokozza.

Adagolási javaslat: Férfiaknak napi 10 kapszula. 5 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd még 5 kapszula vacsora előtt közvetlenül.
3 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékkel! Ez a termék kizárólag Férfiaknak ajánlott. Nőknek nem ajánlott a termék használata!

Összetevők 10 kapszulában: Vitamin D3 2500IU, D-Aspartic Acid 3000mg, Maca Root Extract 1500mg, ProLensis 1000mg, Ashwagandha KSM-66 1000mg, Black Pepper Extract (Piperine) 10mg, mikrokristályos cellulóz, zselatin.


A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! 
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.

Akciós ár: 16 990 Ft helyett 15 490 Ft
Akció ideje: 2020.11.28 - 2020.12.11
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - Gábor2020.09.06. 15:28

Gyorsan érezhető a hatása. Magabiztosabbnak és békésebbnek érzem magam amióta használom. Érezhetően jobban teljesítek a munkahelyen, a teremben és otthon is. Kimondottan ajánlom 30 feletti férfiak számára!

#1 - M Tamás2020.07.17. 10:31

Kiváló tesztó fokozó! Laborban teszteltem a hormon szintjeimet, és a termék használata közben rendesen megemelkedett a teljes és a szabad-tesztoszteron szintem is. Ez mind erőben, energiában és teljesítményben is megmutatkozott.
Gyakran fogok belőle rendelni és letesztelem majd a többi készítményt is! - M Tamás írta 2020.03.21.-én a www.proteinsupp.com -on.