PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

LGD ULTRA™ - Nagyobb & Erősebb Izmok - Mass & Strenght Gains

LGD ULTRA™ - Nagyobb & Erősebb Izmok - Mass & Strenght Gains
LGD ULTRA™ - Nagyobb & Erősebb Izmok - Mass & Strenght Gains
Értékelés:

Cikkszám: Lgd Ultra - LGD4033 - Ligandrol - German Pharma


LGD ULTRA.

Izomépítő & Izületerősítő Készítmény.

60 kapszulás kiszerelés.
4mg LGD kapszulánként.

Látványosan Nagyobb Izomtömeg.
Maximálisan Felfokozott Izomerő.
Gyorsabb Regeneráció.
Erősebb Izületek.

Az LGD ULTRA nagyszerű választás azok számára akik gyorsan szeretnének masszív tömeget felpakolni magukra, zsírosodás nélkül.


Az LGD-ről tanulmányok kimutatták, hogy hasonlóan mint az Ostarine ugyancsak szelektíven stimulálja az androgén receptorokat a csontozaton található izmokban, így gyorsan érezhetően és látványosan fokozza az izomépítést mellékhatások nélkül.

A tanulmányokban kimutatták, hogy 3 hét alatt alacsony dózissal is látványosan megnövelte az izmok erejét és méretét. A tesztelők nagyobb súlyokkal és nagyobb intenzítással voltak képesek edzeni már csupán ennyi idő után is. 

A tanulmányokból az is kiderült, hogy ugyancsak az Ostarine-hez hasonlóan, jótékony hatással van az izületekre, csontokra és kötőszövetekre is, így használata gyors felépülést eredményezhet a komolyabb sérülések után is.

Az LGD ULTRA nem mérgező a májra és a vesére sem.

Előnyei:

- Gyorsan és látványosan fokozza az izomtömeget 

- Megnöveli az izmok erejét rövid időn belül

- Ízületerősítő hatással bír

A kúra során az izmok telítettsége és mérete észrevehetően megnőhet, emelett az erő nagymértékű növekedése és testzsír csökkenése is tapasztalható lehet, azonban ez a diétába és az edzésbe belefektetett munkától is nagyban függ.

Adagolási javaslat: 
Férfiaknak: Napi 2 kapszula reggeli előtt közvetlenül.
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel és használjon egy PCT készítményt (Pl: Regenerate Pct, vagy Ultimate Pct, vagy Annihilate, vagy Clomadex)ez idő alatt! 
Nőknek: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül. 
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel! 

Összetevők egy kapszulában: 4-((R)-2-((R)-2,2,2-Trifluoro-1-Hydroxyeth-yl))Pyrrolidin-1-1-yl)-2-TrifiluoroMethyl)Benzonitrile - 4mg, organikus rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát.


Tanulmányok:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4111291/

http://www.biotechduediligence.com/uploads/6/3/6/7/6367956/lgnd_sarm_poster.pdf

https://www.evolutionary.org/lgd-4033

https://www.researchgate.net/publication/223988321_The_Safety_Pharmacokinetics_and_Effects_of_LGD-4033_a_Novel_Nonsteroidal_Oral_Selective_Androgen_Receptor_Modulator_in_Healthy_Young_Men

http://ir.vikingtherapeutics.com/2018-10-01-Viking-Therapeutics-Presents-Results-from-Phase-2-Study-of-VK5211-in-Patients-Recovering-from-Hip-Fracture-in-Plenary-Oral-Presentation-at-ASBMR-2018-Annual-Meeting

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! Gyógyszerekkel egy időben nem javasolt a termék használata!

Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.

Ár: 16 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#4 - K. Árpád2020.10.17. 18:38

Sok erőt és tömeget hozott. A teremben többen is kérdezték hogy mit tolok, ami jó visszajelzés a számomra. Nagyon elégedett vagyok ezzel az Lgd Ultrával, ebből még rendelek!

#3 - L Sanyi2020.09.20. 17:33

Haverral rendeltünk mindketten 2 - 2 dobozzal. Mindkettőnknél sokat hozott tömegben és erőben is. Most az Ultimate Pct-ét használjuk, majd arról is írok.

#2 - Zoli2020.09.12. 14:04

Nagyon komoly cucc! 2 dobozzal 8kg jött fel szárazon és brutál sok erő. Kimondottan vissza kellet fognom magam a súlyokkal, mert brutál sok súlyt emeltem minden gyakorlatban. Mellékhatás nem volt egyáltalán.

#1 - Gábor2020.07.17. 10:21

Brutál termék! 2 doboz több mint 5kg-ot felpakolt rám szárazon. Az erőmet pedig úgy megdobta, hogy minden gyakorlatban meg kellett emelnem a súlyt. Ráadásul több gyakorlatnál is plusz 20-30 kilóról van szó. Csak ajánlani tudom minden komolyabb testépítő és erőemelő számára! - Gábor írta 2020.05.30.-án a www.proteinsupp.com -on.