PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

LGD ULTRA™ - Nagyobb & Erősebb Izmok - Mass & Strenght Gains

LGD ULTRA™ - Nagyobb & Erősebb Izmok - Mass & Strenght Gains
LGD ULTRA™ - Nagyobb & Erősebb Izmok - Mass & Strenght Gains
Értékelés:

Cikkszám: Lgd Ultra - Erő & Tömeg - German Pharma

LGD ULTRA™.
Izomépítő & Izületerősítő Készítmény.

60 kapszulás kiszerelés.

Látványosan Nagyobb Izomtömeg.
Maximálisan Felfokozott Izomerő.
Gyorsabb Regeneráció.
Erősebb Izületek.

Az LGD ULTRA nagyszerű választás azok számára akik gyorsan szeretnének masszív tömeget felpakolni magukra, zsírosodás nélkül.
Az LGD-ről tanulmányok kimutatták, hogy hasonlóan mint az Osta Max ugyancsak szelektíven stimulálja az androgén receptorokat a csontozaton található izomzatban, így gyorsan érezhetően és látványosan fokozza az izomépítést mellékhatások nélkül.

A tanulmányokban kimutatták, hogy 3 hét alatt alacsony dózissal is látványosan megnövelte az izmok erejét és méretét. A tesztelők nagyobb súlyokkal és nagyobb intenzítással voltak képesek edzeni már csupán ennyi idő után is. 

A tanulmányokból az is kiderült, hogy ugyancsak az Osta Max-hoz hasonlóan, hatékonyan fokozza a regenerációs folyamatokat és kimondottan jótékony hatással van a kötőszövetekre, az izületekre, és a csontokra is.

Az LGD Szálkásítás közben segíthet megtartani az izom tömeget és az izmok teltettségét még az alacsony kalóriatartalmú étrend mellett is, és mivel fokozza a tápanyagok hasznosulását így segíthet a zsírégetés felgyorsításában is.

Tömegelésnél pedig nagyban segíthet még több izmot fel pakolni, és még erősebbé válni, miközben megakadályozza a túlzott zsírosodást.

A tanulmányok alapján hölgyek számára is biztonságos, és számukra naponta 1 kapszula elég is, hogy ugyanazokat a pozitívumokat tapasztalják, mint a férfiak. 

Előnyei:
- Gyorsan és látványosan fokozza az izomtömeget 
- Megnöveli az izmok erejét rövid időn belül
- Ízületerősítő és csonterősítő hatással bír

A kúra során az izmok telítettsége és mérete észrevehetően megnőhet, emelett az erő nagymértékű növekedése és testzsír csökkenése is tapasztalható lehet, azonban ez a diétába és az edzésbe belefektetett munkától nagyban függ.


Adagolási javaslat: 

Férfiaknak: Napi 2 kapszula reggeli előtt közvetlenül.
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel és használjon egy PCT készítményt (Pl: Regenerate Pct, vagy Ultimate Pct, vagy Annihilate, vagy Clomadex) ez idő alatt! 
Nőknek: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül. 
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel! 

Összetevők egy kapszulában: 4mg 4((R)-2-((R)-2,2,2-trifluoro-1-hydroxyethyl)pyrrolidin-1-yl)-2-trifluoromethyl)benzonitrile), organikus rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! Gyógyszerekkel egy időben nem javasolt a termék használata!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.

Akciós ár: 16 990 Ft helyett 15 490 Ft
Akció ideje: 2020.11.28 - 2020.12.11
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#5 - M. Peti2020.11.24. 14:52

Tömegben és erőben brutál sokat hoz, az étvágyat is megtolja ezért tömegelésre kiváló termék. Erő emelőknek, tapasztaltabb gyúrósoknak akik valami pluszra vágynak kiváló készítmény.
Természetesen aki okosan diétázik az valószínűleg szálkásításnál is tudja alkalmazni, de arra talán az Osta / MK / Rad jobb megoldás lehet.

#4 - K. Árpád2020.10.17. 18:38

Sok erőt és tömeget hozott. A teremben többen is kérdezték hogy mit tolok, ami jó visszajelzés a számomra. Nagyon elégedett vagyok ezzel az Lgd Ultrával, ebből még rendelek!

#3 - L Sanyi2020.09.20. 17:33

Haverral rendeltünk mindketten 2 - 2 dobozzal. Mindkettőnknél sokat hozott tömegben és erőben is. Most az Ultimate Pct-ét használjuk, majd arról is írok.

#2 - Zoli2020.09.12. 14:04

Nagyon komoly cucc! 2 dobozzal 8kg jött fel szárazon és brutál sok erő. Kimondottan vissza kellet fognom magam a súlyokkal, mert brutál sok súlyt emeltem minden gyakorlatban. Mellékhatás nem volt egyáltalán.

#1 - Gábor2020.07.17. 10:21

Brutál termék! 2 doboz több mint 5kg-ot felpakolt rám szárazon. Az erőmet pedig úgy megdobta, hogy minden gyakorlatban meg kellett emelnem a súlyt. Ráadásul több gyakorlatnál is plusz 20-30 kilóról van szó. Csak ajánlani tudom minden komolyabb testépítő és erőemelő számára! - Gábor írta 2020.05.30.-án a www.proteinsupp.com -on.