PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

MEGATREN - Száraz Izomépítés & Zsírégetés - Dry Muscle Gains

MEGATREN - Száraz Izomépítés & Zsírégetés - Dry Muscle Gains
MEGATREN - Száraz Izomépítés & Zsírégetés - Dry Muscle Gains
Értékelés:

Cikkszám: Megatren - Brassaiopsis - Laxogenin - 11-Oxo - Boron - German Pharma

MEGATREN.
Nagyobb & Szálkásabb Külső.

60 kapszulás kiszerelés.

Fokozott Izomépítés.
Fokozott Állóképesség.
Gyorsabb Zsírégetés.
Kevesebb Vízvisszatartás.

Kapszulánként:
150mg Brassaiopsis Glomerulata,
50mg Laxogenin,

25mg 11-Oxo,
5mg Boron.


A benne található Brassaiopsis Glomerulata egy speciális növény, melynek kivonata blokkolja az aromatáz enzimet, így hatékonyan csökkenti az ösztrogén szintet, miközben hozzájárul a teszoszteron szint fokozásához. A Brassaiopsis elméletben és úgy tűnik gyakorlatban is felveszi a versenyt a mesterséges aromatáz enzim blokkolókkal, azonban természetes mivoltának köszönhetően biztonságosabb.
Hatékonyságának köszönhetően egyre több tesztoszteron fokozó és ösztrogén blokkoló készítményben található meg manapság.

A benne található Laxogenin, ugyancsak egy speciális növény kivonat, amely bizonyítottan képes 200%-os fehérje szintézis megemelkedést eredményezni, emiatt az izomépítő hatása miatt sokan az illegális anavar szteroidhoz hasonlítják.
Laxogenin a fehérjeszintézis fokozásával gyorsabb izomépítést eredményez. Emellett csökkenti kortizol szintet is ami kevesebb stresszhez, könnyebb zsírégetéshez és férfiak esetében megemelkedett tesztoszteron szinthez vezet.
Fokozza a nitrogén-oxid termelését, így edzésnél nagyobb bedurranást és jobb teljesítményt eredményez. 
A Laxogenin ugyancsak mellékhatásoktól mentes és jótékony hatással van az izületekre is gyulladás csökkentő hatása miatt.

A benne található 11-Oxo (11-Oxoandrostenedione) egy biztonságos és természetes előhormon amely az adott dózisban (sőt egészen 300mg felettig) egyáltalán nem hat ki negatívan a tesztoszteron termelésére viszont hatékonyan csökkenti a kortizolt (stressz hormon), így látványosan felgyorsítja a zsírégetést miközben anabolikus hatással van az izomzatra, mivel stimulálja az androgén receptorokat a vázizomban és ugyanakkor kortizol blokkoló hatásának köszönhetően hozzájárul a tesztoszteron termelés szintjének fokozásához is.

A benne található Boron felgyorsítja regerációs folyamatokat, segít kiegyensúlyozni az ösztrogén szintet, és férfiak esetében hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelést is. Mindemellett erős gyulladás csökkentő hatással is bír.

A Megatren előnyei:
- száraz és tartós izomépülést eredményez
- fokozza a zsírégetést és megszűnteti a vízvisszatartást
- jobb közérzetet és magabiztosabb jellemet eredményez
- férfiak számára biztonságos és mellékhatásoktól mentes

Adagolási javaslat: Napi 2 kapszula. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül majd még egy kapszula vacsora előtt közvetlenül. 
3 hónap után javasolt 4 hét szünetet tartani a termékkel!
Ez a termék kizárólag Férfiaknak ajánlott. 
Nőknek nem ajánlott a termék használata!

Összetevők egy kapszulában:
150mg Brassaiopsis Glomerulata, 50mg 3beta-hydroxy-25d,alpha-spirostan-6-one (Laxogenin), 25mg 11-Oxoandrostenedione (11-Oxo), 5mg Boron (Boron-Citrát, Boron-Glicinát, Boron-Aszpartát),
zselatin, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! 

Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.

Ár: 16 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - Viktor2020.08.12. 21:14

Sokat fokozott a teljesítményemen és erőben is rendesen megdobott. Súlyban nincs nagy különbség de külsőre látványos a változás. Az izmaim most részletesebben látszódnak, ki vagyok eresedve és a derekamról is eltűnt a fölösleg nagy része. Kiváló választás volt nyárra. Most az új Ultimate PCT-vel folytatom majd, úgyhogy arról is írok majd véleményt a kúra után.