PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

NATURAL GAINS STACK - Naturál Izomépítő Csomag - Nattybol + Cardio Max + M-Drol Xt

NATURAL GAINS STACK - Naturál Izomépítő Csomag - Nattybol + Cardio Max + M-Drol Xt
NATURAL GAINS STACK - Naturál Izomépítő Csomag - Nattybol + Cardio Max + M-Drol Xt
Új
Értékelés:

Cikkszám: Natural Gains Stack - Izomépítő Csomag

NATURAL GAINS STACK.
Naturál Izomépítő Csomag.

1db NATTYBOL (60 kapszula) +
1db EPI ULTRA (60 kapszula) +
1db SLIN RX (240 kapszula).

Fokozott Izomépítés Természetesen.
Száraz & Tartós Izomzat.
Brutális Állóképesség.
Felgyorsult Regeneráció.
Maximális Tápanyag Felhasznosulás.
Gyorsabb Zsírégetés.A termékek ára külön: 49 970 Ft.

- Nattybol: 16 990 Ft.
- Slin-Rx: 16 990 Ft.
- Epi Ultra: 15 990 Ft.

A termékek ára a csomagban: 45 970 Ft
- Nattybol: 15 490 Ft.
- Slin-Rx: 15 490 Ft.
- Epi Ultra: 14 990 Ft.

Valós megtakarítás a csomaggal: 4 000 Ft.


A NATURAL GAINS STACK kimondottan azoknak lett összeállítva, akik szeretnék megtartani 100%-osan a Natúr státuszukat, elkerülni még a legenyhébb mellékhatásokat is, és még is hatékonyan fokoznák az izomépítés és zsírégetés folyamatát egyszerre. A csomag úgy lett összeállítva, hogy férfiak és nők számára is szedhető legyen.

1. NATTYBOL: Laxogenin növény kivonat amely képes 200%-os fehérje szintézis megemelkedést eredményezni. A fehérjeszintézis fokozásával gyorsabb izomépítést eredményez. Ezen felül csökkenti a kortizol szintet ami kevesebb stresszhez, könnyebb zsírégetéshez és megemelkedett tesztoszteron szinthez vezet. Ráadásul fokozza a nitrogén monoxid termelését, így edzésnél nagyobb bedurranást és jobb teljesítményt eredményez. Mindemellett jótékony hatással van az izületekre gyulladás csökkentő hatása miatt.

2. EPI ULTRA: Epicatechin, egy különleges flavonoid melyről több emberi tanulmány bizonyítja, hogy hatékonyan blokkolja a Miosztatin gént, így eredményezve több Follistatin Növekedési Faktor kialakulását. A Miosztatin egy gén amely leszabályozza az izomszövetek növekedését, míg a Follistatin egy olyan növekedési faktor amely elősegíti az izomszövetek növekedését. Így egyértelművé vált, hogy az Epicatechin nagyban hozzájárul az izomzat növeléséhez, mivel szó szerint kibővíti az izomépítés határait.
Az Epicatechin-ről az is kiderült, hogy hatékonyan fokozza a nitrogén oxid termelését, így hozzájárulva a jobb állóképességhez, a teltebb izmokhoz és a jobb oxigén áramláshoz. Mindemellett nagyon erős antixodáns hatással bír,  javítja a szervezet oxigén felhasználását és öregedésgátló hatással is bír.

3. SLIN-RX: Egy speciális és teljesen egyedi inzulin-érzékenységet & tápanyag-felhasznosulást fokozó készítmény. Összetevői: Gymnema kivonat, Fahéjkérek kivonat, Berberine kivonat, Sodium R-Lipoate,
Almaecet kivonat, Banaba kivonat és Feketebors kivonat. Ezek együttesen nem csak, hogy nagyban fokozzák a szénhidrátok beépülését az izomzatba, de ugyancsak megakadályozzák az átalakulásukat fölösleges zsiradékká. Ez azt jelenti, hogy a termék egyszerre segíti az izomépítést és a zsírégetést is. A termék mindemellett kimondotta jó hatással van az egészségre, mivel csökkenti az inzulin-rezisztenciát, miközben segít optimalizálni a vércukrot, a vérnyomást és a tápanyagok normális hasznosulását is.


Adagolási javaslat:
Nattybol
: Napi 2 kapszula szétosztva. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül majd még egy kapszula vacsora előtt közvetlenül. 

Epi Ultra: Napi 2 kapszula szétosztva. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd még 1 kapszula délután, lehetőleg edzés előtt.
Slin-Rx: Napi 8 kapszula szétosztva. 4 kapszula az első szénhidrátdús étkezés előtt 15 perccel (pl reggeli), majd 4 kapszula a második szénhidrátdús étkezés előtt 15 perccel (pl vacsora).

Összetevők termékenként a napi adagban:
Nattybol: 5-Alpha Hydroxy Laxogenin 210mg, fekete bors kivonat 10mg, r
izsliszt, zselatin, magnézium-sztearát, sztearinsav, szilícium-dioxid.
Epi Ultra: 300mg Epicatechin, organikus rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát.
Slin-Rx: Gymnema Leaf Extract 2000mg, Cinnamon Bark Extract 1000mg, Berberine HCL 600mg, Sodium R-Lipoate 400mg, Apple Cider Vinegar 250mg, Banaba Leaf Extract 120mg, Piperine 10mg, mikrokristályos cellulóz, zselatin.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandóak a termékek! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmények használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmények használata! 

Allergén figyelmeztetés: A kapszulák zselatint tartalmaznak.

Akciós ár: 49 970 Ft helyett 45 970 Ft
Akció ideje: 2020.09.01 - 2020.12.31
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!