PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

REGENERATE™ - Teljes Hormon Optimalizálás - PCT - Hormon Optimization

REGENERATE™ - Teljes Hormon Optimalizálás - PCT - Hormon Optimization
REGENERATE™ - Teljes Hormon Optimalizálás - PCT - Hormon Optimization
Értékelés:

Cikkszám: Regenerate PCT - Arimistane - Velvet Bean - I3C - Vitex - Saw Palmetto - Ashwagandha - Muscle Rage

REGENERATE™. 
Hormon Optimalizáló Készítmény.

PCT-re alkalmas termék.

120 kapszulás kiszerelés.

Tesztoszteron Fokozás.
Ösztrogén Blokkolás.
Kortizol Blokkolás.
DHT Blokkolás.
Prolaktin Optimalizálás.
Progeszteron Optimalizálás.
Prosztata Védelem.


A REGENEATE PCT a tökéletes hormon optimalizáló készítmény egy dobozban, mely egyszerre fokozza a tesztoszteront, blokkolja az ösztrogént, a kortizolt és a dht-t, valamint segít optimalizálni a prolaktint és progeszteront is. Mindemellett erősíti és védi a prosztatát és segít megakadályozni a hajhullást.

Az összetevőkről:

1. Az Arimistane bizonyítva csökkenti az ösztrogén és a kortizol szinteket, miközben hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelés szintjét. Ez gyorsabb izomépítést és zsírégetést, csökkent víz-visszatartást, kevesebb stresszt, jobb közérzetet és magabiztosabb jellemet eredményez.

2. A Velvet Bean stimulálja a növekedési hormon termelését, fokozza a fehérjeszintézist, a sperma termelését és az agyi funkciókat, valamint javítja a hangulatot és az általános közérzetet is. Mind ezek mellett hatékonyan csökkenti a prolaktin szintjét is miközben fokozza a dopamin termelését.

3. Az Indole-3-Carbinol egy természetes ösztrogén moduláns. Az ösztrogén-anyagcsere növelésével segít egészségesen magasabb tesztoszteron szintet és alacsonyabb ösztrogén szintet eredményezni.
Az egyik emberi tanulmány alapján akár 50%-al is fokozhatja a tesztoszteron termelés szintjét.

4. A Vitex Agnus Castus egy természetes prolaktin blokkoló, mely segít kiegyensúlyozni a progeszteron szintjét is.

5. A KSM-66 Ashwagandha kivonat általánosan 17%-al fokozza a tesztoszteront, 36%-al a luteinizáló hormont, és 167%-al a sperma termelést. Hatékonyan csökkenti a streszt és a kortizol szintet együttesen, amely jobb hangulatot és gyorsabb zsírégetést is eredményez. Fokozza az állóképességet, stimuláns mentesen energizál, erősíti az immunrendszert és erős antioxidáns hatása van, így tehát örgedésgátló hatással is bír.

6. A Saw Palmetto egy természetes DHT (dihidrotesztoszteron) blokkoló, mely jótékony hatással van a prosztatára és megakadályozhatja a hajhullást is. Használata közben kevesebb tesztoszteron alakul át dihidrotesztoszteronná, így a tesztoszteron fokozására is kihat.

Adagolási javaslat: 
Általános: Napi 4 kapszula étkezés előtt közvetlenül 4-8 hétig.

PCT (kúra utáni hormon optimalizálás): 
1. héten napi 4 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
2. héten napi 4 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
3. héten napi 3 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
4. héten napi 2 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
5. héten napi 2 kapszula étkezés előtt közvetlenül.
6. héten napi 1 kapszula étkezés előtt közvetlenül.

8 hét után tartson a termékkel 4 hét szünetet!
Ez a termék kizárólag Férfiaknak ajánlott! Nőknek nem ajánlott a termék használata!

Összetevők 4 kapszulában: Androst 3, 5- dien-7,17-dione (Arimistane) 75mg, Velvet Bean 150mg, Indole-3-Carbinol 300mg, Vitex Agnus Castus 300mg, KSM-66 Ashwagandha 1000mg, Saw Palmetto 1200mg.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! Gyógyszerekkel egy időben nem javasolt a termék használata!

Allergén figyelmeztetés: A termék tejterméket tartalmaz.

Ár: 16 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#3 - K. Árpád2020.10.17. 19:21

Hatékony! Az Lgd kúrám után segített megtartani a felszedett izomtömeget, és kimondottan fokozta a hangulatomat és a magabiztosságomat is. Amit még észrevettem, hogy a konditeremben és az ágyban is jobb lett az állóképességem. Csak ajánlani tudom ezt a terméket is!

#2 - Zoltán2020.09.14. 12:53

Hamar érezhető a hatása és látványosan javít a külső megjelenésen is. Több az önbizalmam, az erőm és az állóképességem is. Jó termék, csak ajánlani tudom!

#1 - Dániel2020.07.17. 10:36

Egy komolyabb anabolikus kúra után használom és érezhetően teszi a dolgát.
Egy hét alatt sokat javított a kedvemen és a libidómon, úgyhogy bátran ajánlom minden férfi számára. - Dániel írta 2020.07.03.-án a www.proteinsupp.com -on.