PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

THE NATTY STACK - Naturál Izomépítő Csomag - Nattybol + Cardio Max + M-Drol Xt

THE NATTY STACK - Naturál Izomépítő Csomag - Nattybol + Cardio Max + M-Drol Xt
THE NATTY STACK - Naturál Izomépítő Csomag - Nattybol + Cardio Max + M-Drol Xt
Értékelés:

Cikkszám: The Natty Stack - Izomépítő Csomag

THE NATTY STACK.
Naturál Izomépítő Csomag.

1db NATTYBOL (60 kapszula) +
1db CARDIO MAX (60 kapszula) +
1db M-DROL XT (60 kapszula).

Fokozott Izomépítés Természetesen.
Száraz & Tartós Izomzat.
Brutális Állóképesség.
Felgyorsult Regeneráció.
Magasabb Tesztoszteron Szint.
A termékek ára külön: 49 970 Ft.

- Nattybol: 16 990 Ft.
- Cardio Max: 16 990 Ft.
- M-Drol Xt: 15 990 Ft.

A termékek ára a csomagban: 45 970 Ft
- Nattybol: 15 490 Ft.
- Cardio Max: 15 490 Ft.
- M-Drol Xt: 14 990 Ft.

Valós megtakarítás a csomaggal: 4 000 Ft.


A THE NATTY STACK kimondottan azoknak lett összeállítva, akik szeretnék megtartani 100%-osan a Natúr státuszukat, elkerülni még a legenyhébb mellékhatásokat is, és még is felszednének látványos mennyiségű izomtömeget.

1. NATTYBOL: Laxogenin növény kivonat amely képes 200%-os fehérje szintézis megemelkedést eredményezni. A fehérjeszintézis fokozásával gyorsabb izomépítést eredményez. Ezen felül csökkenti a kortizol szintet ami kevesebb stresszhez, könnyebb zsírégetéshez és megemelkedett tesztoszteron szinthez vezet. Ráadásul fokozza a nitrogén monoxid termelését, így edzésnél nagyobb bedurranást és jobb teljesítményt eredményez. Mindemellett jótékony hatással van az izületekre gyulladás csökkentő hatása miatt.

2. CARDIO MAX: Első össszetevője az Epicatechin egy különleges flavonoid melyről több emberi tanulmány bizonyítja, hogy hatékonyan blokkolja a Miosztatin gént, így eredményezve több Follistatin Növekedési Faktor kialakulását. A Miosztatin egy gén amely leszabályozza az izomszövetek növekedését, míg a Follistatin egy olyan növekedési faktor amely elősegíti az izomszövetek növekedését. Így egyértelművé vált, hogy az Epicatechin nagyban hozzájárul az izomzat növeléséhez, mivel szó szerint kibővíti az izomépítés határait.
Az Epicatechin-ről az is kiderült, hogy hatékonyan fokozza a nitrogén oxid termelését, így hozzájárulva a jobb állóképességhez, a teltebb izmokhoz és a jobb oxigén áramláshoz. Második összetevője a Brassaiopsis Glomerulata egy speciális növény, melynek kivonata blokkolja az aromatáz enzimet, így hatékonyan csökkenti az ösztrogén szintet, miközben hozzájárul a teszoszteron szint fokozásához. Harmadik összetevője a Cordyceps egy speciális gomba mely hatékonyan energizál, csökkenti a stresszt, fokozza a libidó működését és nagyon erős antixodáns hatással bír. Ezek mellett tisztítja a vesét, a májat és javítja a szervezet oxigén felhasználását is. Negyedik összetevője az Ashwagandha hatásosan fokozza a tesztoszteront, a luteinizáló hormont, és a sperma termelést. Csökkenti a streszt és a kortizol szintet. Mindemelett pedig öregedésgátló hatással bír. Ötödik összetevője a Theobroma élinkítő és motiváló hatással bír és mindemellett a zöld teához hasonlóan segíti a vízhajtást is.

3. M-DROL XT: Első összetevője a Beta Ecdysteron növény kivonat hatékonyan fokozza a fehérje szintézist, így nagyban segíti a fehérjék izomba történő beépülését és ezáltal gyorsabb izomépítést valamint gyorsabb regenerációt is eredményez. Mivel fokozza a nitrogén monoxid termelését is, így közvetlenül hozzájárul az állóképesség fokozásához és a jobb teljesítményhez. Második összetevője a Resveratrol segíti kiegyensúlyozni az ösztrogén szintet férfiaknál és nőknél egyaránt. A Resveratrol egyik leghatékonyabb növénykivonat a szív és érrendszer támogatására is. Mindemellett nagyon erős antioxidáns hatása révén öregedésgátló hatássa is bír. Harmadik összetevője a Boron Citrate felgyorsítja regerációs folyamatokat, segít kiegyensúlyozni az ösztrogén szintet, és férfiak esetében hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelést is. Mindemellett erős gyulladás csökkentő hatással is bír.


Adagolási javaslat férfiaknak:
Nattybol
: Napi 2 kapszula. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül majd még egy kapszula vacsora előtt közvetlenül. 

Cardio Max: Napi 2 kapszula. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd még 1 kapszula délután, lehetőleg edzés előtt.
M-Drol Xt: Napi 2 kapszula. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül majd még egy kapszula vacsora előtt közvetlenül. 

A The Natty Stack csomag csak Férfiaknak ajánlott! A csomag Nőknek nem ajánlott a Cardio Max ösztrogén blokkoló hatása miatt!


Összetevők egy kapszulában:
Nattybol: 5-Alpha Hydroxy Laxogenin 105mg, fekete bors kivonat 5mg,

rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát, sztearinsav, szilícium-dioxid.
Cardio Max: 250mg Epicatechin, 250mg Brassaiopsis Glomerulata, 95mg Cordyseps, 50mg Ashwagandha, 15mg Theobroma, organikus rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát.
M-Drol Xt: Beta Ecdysterone 250mg, Resveratrol 125mg, Boron Citrate 6mg, zselatin, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandóak a termékek! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmények használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmények használata! 

Allergén figyelmeztetés: A kapszulák zselatint tartalmaznak.

Akciós ár: 49 970 Ft helyett 45 970 Ft
Akció ideje: 2020.09.01 - 2020.12.31
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!