PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

THE PRE-WORKOUT STACK - Brutális Edzés Előtti Csomag

THE PRE-WORKOUT STACK - Brutális Edzés Előtti Csomag
THE PRE-WORKOUT STACK - Brutális Edzés Előtti Csomag
Értékelés:

Cikkszám: The PreWorkout Stack - Limitless & Nos-1 & Supplement Funnel

THE PRE-WORKOUT STACK.
BRUTÁLIS EDZÉS ELŐTTI CSOMAG.

1db LIMITLESS - Gyümölcs Puncs (30 adag) + 
1db NOS-1 - Gyümölcs Puncs (30 adag) + 
1db Supplement Funnel - Portároló & Tölcsér.

Brutális Energia.
Maximális Motiváció.
Fokozott Koncentráció.
Extrém Bedurranás.
Látványos Kierezettség.A termékek ára külön: 26 770 Ft
Limitless: 12 990 Ft.
Nos-1: 12 990 Ft.
Supplement Funnel: 790 Ft.

A termékek ára a csomagban: 22 980 Ft
Limitless: 11 490 Ft.
Nos-1: 11 490 Ft.
Supplement Funnel: 0 Ft.

Valós megtakarítás a csomaggal: 3 790 Ft.


A termékekről:

LIMITLESS™ mindenbizonnyal az egyik legütősebb edzés előtti formula amely új szintre emeli minden edzésedet. Brutálisan energizál, és extrém szinten fokozza a fókuszáltságot, az agyi funkciókat, a nitrogén-oxid termelését és az állóképességet is. Ha megnézed az összetevőit már megérted azonnal, hogy mi választja el a Limitless-t a hétköznapi pre-workout készítményektől! ;)

Összetevői adagonként: 
Citrulline Malate (6000 mg)
Növeli az állóképességet, fokozza a nitrogén-oxid termelését, fokozza az izmok teltségét, fokozza a regenerációs folyamatokat és segíti a tápanyagok áramlását is.
Beta Alanine (3200 mg)
Növeli az állóképességet, fokozza az izmok teljesítő képességét, felgyorsítja a regenerációs folyamatokat és csökkenti a fáradtságot. 
Alpha GPC (300 mg)
Azonnal érezhetően fokozza az öszpontosítást, a koncentráló-képességet és javítja a kognitív funkciókat.
Caffeine Anhydrous (250 mg)
Hatékonyabban fokozza az éberséget mint a sima koffein.
N-Phenetyl Dimethylamine (175 mg)
Nagyon erős stimuláns, mely fokozza a jó hangulatot és a koncentrációt.
Di-Caffeine Malate (100 mg)
Hosszabb tartó stimuláns hatása van mint a sima koffeinnek.
Theobromine (75 mg)
Élinkítő hatással bír és segít az öszpontosításban. A zöldteához hasonlóan a vízvisszatartás megszüntetésében is segít.
N-Methyltyramine (50mg)
Brutálisan fokozza az agyi funkciókat, jobb koncentrálást és motiváltságot eredményez.
Bioperine (10 mg)
Fokozza az összetevők biológiai hasznosulását és a zsírégető folyamatokat is felgyorsítja.
Egyéb összetevők: citromsav, aroma, aceszulfám k, szilícium-dioxid.

A NOS1™ mindenbizonnyal az egyik legmodernebb és egyben leghatékonyabb bedurrantó - eresítő - nitrogén oxid fokozó edzés előtti formula napjainkban. Eddig csak azt gondoltad, hogy tudod milyen az amikor bevagy durranva, de ez most változni fog...a Nos1-al ténylegesen megtapasztalod, hogy milyen az amikor maximálisan bevannak durranva az izmaid! Természetesen itt sem a hétköznapi nitrogén-oxid fokozó hatóanyagokkal fogsz találkozni. ;)

Összetevői adagonként:
VasoDrive-AP® (250mg) - Kazein-hidrolizátumból származó peptid mely nagyban fokozza az intracelluláris nitrogén-oxid termelést. Azt is kimutatták, hogy segíti normalizálni a vérnyomást, a vércukrot, erősíti az ereket és fokozza az inzulinérzékenységet. Így csökkenti az inzulinrezisztenciát is, miközben fokozza a tápanyagok normális felhasznosulását. Fontos megemlíteni, hogy ez a hatóanyag teljesen laktózmentes annak ellenére, hogy kazeinből származik.
Gynema Sylvestre Extract (250 mg) - Edzéssel párosítva fokozott nitrogén-oxid és fokozott CGMP (cyclic guanosine monophosphate) termelést eredményez ami extrém szintű bedurranáshoz vezet. Nagyban fokozza az inzulinszenzitivitást amely segíti a szénhidrátokat beépíteni az izmokban található Glikogén-tárakba.
L-Norvaline (200 mg) -  A szervezet automatikusan leállíthatja a nitrogén-oxid termelést, ezt a folyamatot argináz-aktivitásnak nevezünk. Itt jön be az L-Norvaline. Az L-Norvaline gátolja az argináz-aktivitást, ami azt jelenti, hogy nagyobb, erősebb bedurranás tapasztalható amely fenttartható hosszabb ideig. Tanulmányok kimutatták, hogy az L-Norvaline akár 60% -kal javíthatja a nitrogén-oxid áramlást, így hozzájárulva az állóképesség és a regeneráció fokozásához.
S7™ (50mg) - Tanulmányok által bizonyítottan 230%-os nitrogén oxid fokozást képes eredményezni. Az extrém bedurranás és eresítő hatása mellett hatékonyan fokozza az állóképességet és kitolja a fáradtságküszöb határait.
Egyéb összetevők: aroma, citromsav, almasav, szukralóz, aceszulfám k, szilícium-dioxid.

Supplement Funnel egy praktikus portároló és egyben tölcsér mely kimondottan az aminosav készítmények, edzés előtti/közbeni porok  tárolására és azoknak bármilyen palackba való betöltésére lett létre hozva. Mivel nem foglal sok helyet így bármelyik zsebedben elfér és akár a kulcstartódra is ráteheted.

Adagolási javaslat:
Limitless: 12,6g, azaz egy adagolókanálnyi mennyiség 15 perccel edzés előtt 300ml vízzel összekeverve.
Azoknak, akik nem fogyasztanak kávét és egyéb stimulánsokat gyakran elég szokott lenni egy fél adag, azaz 6,4g mely egy fél kanálnak felel meg. Ezt a mennyiséget elég 200 ml vízzel összekeverni és 20 perccel edzés előtt elfogyasztani. Ne lépje túl az 1 adagot (1 adagolókanál - 12,6g) 24 órán belül!
Nos-1: 3,5g, azaz egy púpos adagolókanálnyi mennyiség 300ml vízzel összekeverve edzés előtt 15 perccel. Ne lépje túl az 1 adagot (1 púpos adagolókanál - 3,5g) 24 órán belül!
Supplement Funnel: A Supplement Funnel-be a Limitless-ből és a Nos1-ből is beletudsz tenni egy-egy adagot, melyet aztán a nap folyamán bármikor feltudsz használni majd. Tölcsér formájának köszönhetően bármilyen üvegbe vagy palackba is beletudod tölteni a benne levő port.


A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata!

Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot.

Akciós ár: 26 770 Ft helyett 22 980 Ft
Akció ideje: 2020.09.01 - 2020.12.31
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!