PROTEINSUPPX

TAKING IT TO THE X-TREME LEVEL

Kapcsolat

Email: proteinsuppx@gmail.com

Telefon: +36 30 63 61 858

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

CISSUS QUADRANGULARIS - Ízületerősítés, Csonterősítés, Zsírégetés

CISSUS QUADRANGULARIS - Ízületerősítés, Csonterősítés, Zsírégetés
CISSUS QUADRANGULARIS - Ízületerősítés, Csonterősítés, Zsírégetés
Értékelés:

Cikkszám: Cissus - 120 Kapszula - Vegán - 7Nutrition

CISSUS QUADRANGULARIS.
Ízületerősítés, Csonterősítés, Zsírégetés.

120 kapszulás kiszerelés.
2400mg Cissus adagonként.

Erősebb Csontozat.
Erősebb Ízületek.

Gyulladáscsökenntés.
Fokozott Zsírégetés.
Gyorsabb Regeneráció.


A Cissus Quadrangularis csonterősítő és ízületerősítő hatásának megerősítésére számos kutatást végeztek. Klinikai-és állatkísétrletek kimutatták, hogy a Cissus-al történő kezelés elősegíti a gyógyuló csontok újjáépülését, felgyorsítva ezzel a csontok erősségének visszanyerését. Klinikai kutatásokban a Cissus 33-55%-al megrövidítette a törések gyógyulásának időtartamát. Számos kutatásban megfigyelték a Cissus kortizol által legyöngített csontokra gyakorolt hatását. A Cissus kivonatok adagolását követően a kortizol okozta gyöngülés leállt, és megkezdődött a gyógyulási folyamat. A Cissus javítja a kötőszövetek regenerálódását és a mineralizációt, így közvetlenül fokozva a csontok és ízűletek sűrüségét.

A Cissus-ról ugyancsak kimutatták, hogy hatékonyan csökkenti a testzsír százalékot. Egy 8 hetes emberi tanulmányban látványos zsírcsökkenést tapasztaltak megannyi más jótékony hatással együtt.
Nagyban csökkentette az inzulin-rezisztenciát, fokozta az anyagcserét, segített optimalizálni a vércukor-szintet és a koleszterin-szinteket is. Mindemellett hatékonyan csökkentette gyulladásokat és ezzel együtt a C-Reaktív Fehérje (CRP) szintjét is.

Cissus-ról a legutóbbi tanulmányok kimutatták, hogy az izomzatra is jótékony hatással van, mivel kimondotta védi azokat és segíti azok regenerációját is felgyorsítani. Azok akik a Cissus-t szedték zsírmentesen tapasztaltak testtömeg növekedést, amely alapján a kutatók azt állapították meg, hogy egyszerre fokozza a csontok sűrűségét és a száraz izomzat növekedését is.


Adagolási javaslat:
 
Napi 4 kapszula. 2 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd 2 kapszula vacsora előtt közvetlenül.

Összetevők 4 kapszulában: 2400mg Cissus Quadrangularis.
A kapszula anyaga: növényi cellulóz (hpmc).


A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője,  dietetikusa vagy más szakember véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét! 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott!

Allergén figyelmeztetés: A termék semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot nem tartalmaz.

Ár: 7 490 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!